6 důvodů, proč podvádíme své muže!

Bylo by pokrytecké myslet si, že my ženy jsme partnerům věrné až za hrob. V četnosti nevěr se totiž svým mužským protějškům už prakticky vyrovnáme. Proč vlastně podvádíme své partnery?

Mužská i ženská nevěra má řadu příčin. Jak ukazují nejrůznější průzkumy, u žen převažuje těchto 6 následujících. Poznáte se?

Důvod č. 1: Láska

Pokud žena cítí, že již od partnera nedostává tolik lásky, kolik by chtěla (případně už jí sama tolik nedokáže dávat), hledá jinde.

Důvod č. 2: Nezáživný sex

Pokud je sex s partnerem neuspokojuje, snaží se ženy nalézt vzrušení a uspokojení v náruči jiného. V tom jsme stejné se svými protějšky.

Důvod č. 3: Adrenalin

Nevěra je pro mnoho žen, které se jí dopouštějí, zkrátka dobrodružstvím. Není to příliš častý motiv k podvádění partnera, ale byl v průzkumech uváděn více, než byste si myslela.

Důvod č. 4: Pomsta

„Když mohl podvést on mě, tak já můžu podvést jeho.“ Asi tak by se dal charakterizovat tento důvod k nevěře. Pohnutky mohou být různé – žena chce ukázat partnerovi, jak moc nevěra druhého bolí, chce si dokázat, že i ona je pro jiné muže přitažlivá, nebo je zkrátka motivem čistá pomsta ze vzteku.

Důvod č. 5: Potíže ve vztahy

Tohle je takový paradoxní motiv, ale některé ženy se dopouštějí nevěry v okamžiku, kdy již nevědí, jak upozornit partnera na problém ve vztahu. A co je možná ještě překvapivější – chtějí být při nevěře „chyceny“.

Důvod č. 6: Zvýšení sebevědomí

Ano, i to je docela rozšířený důvod. Žena si nevěrou zkrátka dokáže, že je přitažlivá i pro ostatní muže, nejen pro svého partnera.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro Berany přináší příležitosti, které vás mohou posunout v pracovní i osobní oblasti. Váš entuziasmus a aktivní přístup vám pomohou překonat překážky, které se mohou objevit.Týden začíná romanticky a m... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat