5 důvodů, proč SEX ve sprše NENÍ tak super, jak se říká!

09.06.2015 | Sex a vztahy

Nedávno jsme uveřejnili článek, v němž jsme psali, proč je ranní sex ve sprše tím nejlepším,čím můžete začít den. A i když v textu byly naprosto neoddiskutovatelné argumenty, máme tu i pár maličkostí, které pro sex ve sprše zas tak pozitivně nemluví…

V redakci jsme se zamyslely nad tím, proč vlastně nemáme sex ve sprše častěji, když je tak super. A tady je výsledek našeho „brainstormingu“.

1. Klouže to!

Sprchový kout a voda sice patří k sobě, ale povrch sprchového koutu po namočení prostě klouže. A věděli jste, že spousta zranění v domácnosti se stává právě uklouznutím ve sprše?

2. Všude je… voda

A když už si dáváte pozor, abyste neupadli, máte vodu v očích, nose, puse… A topit se uprostřed milování není zrovna největší romantika.

3. Orální sex je v podstatě sci-fi

Občas je dýchání při orálním sexu těžké už „na suchu“, takže když k tomu přičtete ještě kaskády tekoucí vody, je dýchání vlastně nemožné. Jasně, vždycky můžete vodu vypnout, ale pak brzo zmrznete.

4. Horká voda = rychlovka

Horká sprcha nepomáhá mužům vydržet tak dlouho, abyste si milování pořádně protáhli a užili. Ne vždy je to na škodu, i my ženy milujeme rychlovky, ale občas je to trochu nepříjemné.

5. Málo místa

Pokud nemáte nějaký speciálně upravený sprchový kout, pak nám dáte za pravdu – je v něm strašně málo místa!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat