5 znamení, že už o vás partner nestojí

18.10.2010 | Sex a vztahy

Miláčku sem, miláčku tam, samá objetí a polibky. Začátky vztahu jsou vzrušující, pomalu se ale začínají doteky a sladká slovíčka vytrácet. Jak poznat, jestli je to běžný průběh vztahu, nebo už o vás prostě nestojí.

Když si zabalí kufry a odejde, je již pozdě se snažit něco změnit. Naučte se poznat, že se váš vztah vytrácí, mnohem dříve. Existuje několik znaků, podle nichž poznáte, že něco není v pořádku. A pak už záleží na vás, jestli s tím budete chtít něco udělat. Nikdy není pozdě vztah oživit, znovu najít ztracenou jiskru. Tady je přehled situací, kdy byste měla zpozornět.

1. Nemáte si co říct

Je to jeden z nejčastějších projevů konce vztahu. Nehádáte se, nic si nevyčítáte, ale taky spolu vlastně vůbec nemluvíte. Víte, že to není v pořádku, ale nevíte, jak z toho. Na vaše otázky se vám dostává jen jednoslovné odpovědi. Mlčení je znak, že se něco děje.

2. Dělám to pro tebe!

Kde jsou ty časy, kdy koupil jen tak lístky do kina, přišel vám naproti do práce a šli jste na procházku, přinesl vám prostě nějakou hloupost, kterou viděl, hned si na vás vzpomněl a koupil ji, protože věděl, že vás to potěší. Začne to nenápadně, zapomene na výročí, vaše narozeniny, a když už hodně dlouho mluvíte o tom, že chcete jít do kina, půjde, ale s komentářem, že to dělá jen kvůli vám. V řeči mužů to znamená: „Vůbec o to nestojím, ale abych měl od tebe klid, tak ty dvě hodiny v kině přetrpím a ty pak dáš pokoj.“ Když už nemá potřebu vám dělat radost, prostě být šťastný z toho, že jste šťastná vy, je to začátek konce.

3. To víš, že tě miluju

Ví, že to chcete slyšet, a aby měl klid, tak vám to říká. Jenže takové miluji tě nestojí za nic. Jsou to jen slova, v nichž není ani špetka citu a vroucnosti. Pokud při tom nemá potřebu vás políbit, obejmout nebo se aspoň letmo dotknout, nemají jeho slova žádný smysl. Chce vám dát jen to, co chcete slyšet. Tato slova se pak stávají jen suchým konstatováním.

4. Hledání

Čeho? No vašich chyb. Taky víte, že se vaše postava mění, že už nemáte tak pevná prsa a zadeček, ale pokud to začne komentovat i on, znamená to, že hledá vaše chyby. Pokud vás partner miluje, tak neřeší nějaké to kilo navíc. Najednou mu na vás začnou vadit věci, které jste dělala vždy. Chodíte často ke kadeřníkovi nebo byste k němu měla chodit, pořád nakupujete zbytečnosti, moc utrácíte, s vařením si taky už nedáte tolik práce…Prostě děláte všechno špatně.

5. Jdu ven

Chcete se jít společně projít, ale on už je domluvený s kamarády, nebo si jde zajezdit na kolečkových bruslích, protože ví, že vy na nich neumíte? Už nespěchá z práce, aby byl s vámi, a pokud se zdržíte v práci vy, buď vám ani nezavolá, kde jste, že mu chybíte, nebo jen chce vědět, kdy bude večeře. Každý potřebuje čas jen pro sebe, ale pokud je partner raději s někým jiným, než s vámi, je to na pováženou.

Ale hlavu vzhůru. Máte spoustu času na nápravu. Pokud v tom není jiná žena, chlapi neopouštějí ženy jen při malém náznaku nespokojenosti. Většinou to trvá dlouho, než sám sebe přesvědčí, proč už pro něj nejste dost dobrá, a začne se poohlížet jinde. Máte spoustu času mu ukázat, že chyba není ve vás, ale v jeho pohledu na vás. Je na vás, zda vám stojí za to o něj bojovat, zda chcete, aby ve vás opět viděl tu bohyni, s níž chtěl strávit zbytek života.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat