Muži plní přání žen nejochotněji v šest odpoledne

21.10.2010 | Sex a vztahy

Pokud ženy chtějí po muži splnění přání, u něhož je velmi pravděpodobné, že bude jejich milý protestovat či odmítat, pak by jej měly zkusit vyslovit v šest hodin odpoledne. V tuto dobu totiž pánové podle biorytmů plní přání druhých nejochotněji. Dokonce i ochotněji vykonávají domácí práce.

Naopak nejhorší z tohoto hlediska je třetí hodina odpolední, v tu dobu je téměř jisté, že muž na žádost odpoví negativně.

Podle studie britské společnosti Bayer Schering Pharma podléhá lidská psychika biorytmům a každý člověk během dne přirozeně zažívá několik vln emocionálních vzestupů a pádů.

„Každý cyklus biorytmu je ovládán mozkem, který řídí jaký hormon a jaké jeho množství bude produkováno, aby byly tělesné funkce v rovnováze. Velká většina pocitů fyzických, intelektuálních a emocionálních je řízena právě biorytmy,“ vysvětlila psycholožka Evie Bentleyová.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat