REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Nepřekonatelný Easy Wring and Clean TURBO od Viledy

15.02.2017 | Testování

Málokdy se stane, že bychom v redakci byly tak nadšené do úklidu. Když jsme ale dostaly balíček skrývající třásňový mop Easy Wring and Clean TURBO od Viledy, strhla se poměrně ohnivá diskuse na téma „kdo bude tentokrát testovat?“. Jak to dopadlo?


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 81 testerek

Doporučeno: 110x


Nakonec jsme se dohodly na dvou testerkách (z logistických důvodů, ne proto, že jedna z nich je naše šéfová, že) – šéfredaktorce Petře a redaktorce Zorce. Jak se jim mop osvědčil?

Co jsme testovali

Revoluční mop Easy Wring and Clean TURBO od společnosti Vileda

  • vhodný na všechny typy podlah
  • teleskopická tyč s maximální nastavitelnou délkou 125 cm
  • kbelík s unikátním ždímacím systémem
  • rukojeť kbelíku zajišťuje snadnou manipulaci a stabilitu
  • k dostání ve většině e-shopů a běžných sítích hypermarketů a hobbymarketů
  • cena: od 949 Kč

Petra: Když mop nezahálí

Vzali jsme to hezky od podlahy!

Na čem testovala: Doma máme dřevěnou podlahu a v koupelně dlažbu, takže měl Easy Wring and Clean TURBO spoustu příležitostí předvést se.

Zatěžkávací zkouška

Mám dva kluky, a tak je jasné, že v kombinaci s oblevou, která právě probíhala, bylo opravdu co vytírat. Občas i několikrát denně. Mop Easy Wring and Clean TURBO tak po většinu času čekal připravený k akci v předsíni.

Hned na úvod musím ocenit velkou třásňovou hlavici mopu, díky níž vytřete poměrně velkou plochu jen několika tahy. Zatímco bílé třásně jsou ze 100% mikrovlákna, které vysaje jakoukoli tekutinu, ty červené jsou ze speciálního abrazivního materiálu, jenž snadno odstraní i zaschlou nebo odolnější špínu. Ostatně jsem to mohla hned několikrát vyzkoušet – kdo jste se někdy pokoušel vytřít zaschlou posypovou sůl (kterou vaši milí synové přinesou do předsíně na botách, jež si nejsou schopní sundat na chodbě), víte, o čem mluvím.

I díky neustálému marastu venku jsem mohla vyzkoušet, jak snadné je návlek vyprat. Bez potíží vydrží praní na 60 stupňů, takže se nemusíte obávat, že si špínu a bakterie roznesete po celém bytě.

Bez kaluží

Musím vyzdvihnout i originální a hlavně praktický systém ždímání hlavice mopu Easy Wring and Clean TURBO. Hlavice do ždímače krásně zapadne (takže žádné cákání okolo) a pak už jen stačí sešlápnout pedál, který je integrovaný v kbelíku.


Třásňový mop se u nás v redakci skvěle zabydlel.

Návlek mopu je úplně ideálně vyždímaný – pořád si snadno poradí s jakoukoli nečistotou, ale nezanechá podlahu mokrou, takže během několika vteřin uschne. Z toho pro mě plynou dvě nesporné výhody. Jednak nehrozí mokré ponožky jen proto, že chcete přejít z jednoho konce místnosti na druhý, jednak nemusíte trnout hrůzou, kdykoli se vaši synové honí na mokré podlaze a vy už se vidíte, jak je vezete do nemocnice s rozbitou hlavou…

Další „vychytávkou“, která mě při používání Easy Wring and Clean TURBO potěšila, byl samotný tvar hlavice. Dostane se totiž i do rohů, které bez potíží vytře (což je oproti mému starému mopu opravdu výhoda).

Jak obstál?

Nejspíš nebude žádným překvapením, že Easy Wring and Clean TURBO obstál na jedničku. A to i v opravdu zátěžovém testu, kterým je moje rodina v kombinaci s blátem či posypovou solí, jichž mi moji milí nanosili do bytu opravdu požehnaně. Pochválit musím zejména materiál třásní, schopnost mopu poradit si s jakoukoli špínou – prakticky bez práce – a dokonalý ždímací systém.

Jen doufám, že mi ho Zorka po testování zase vrátí. Nerada bych musela použít svou pozici jako argument, proč si právě naše rodina Easy Wring and Clean TURBO zaslouží ze všech v redakci nejvíc:-)

Zorka: Malé prostory ho milují

Na čem testovala: Jako spousta panelákových bytů, i ten můj se vyznačuje kombinací plovoucí podlahy a klasického linolea. I když nemám děti jako Petra, zaměstnali naši domácí mazlíčci (a můj přítel, ale slíbila jsem, že to na něj nepovím) testovaný Easy Wring and Clean TURBO až až.

Na velikosti záleží

Musím v první řadě potvrdit Petřina pochvalná slova o materiálu, ze kterého je vyroben mycí návlek. Dvojí typ třásní zajistí čistou podlahu prakticky bez práce. Stačí pár tahů a je čisto. Abych ale neopakovala to, co už bylo řečeno, ráda bych vyzdvihla jinou věc, která mě rozhodně potěšila. A to je kbelík.


Bez šlapadla už ani ránu. Jednodušší to snad ani nemůže být!

I když se zdá, že na něm vlastně ani moc nezáleží, opak je pravdou. A ten, který je součástí Easy Wring and Clean TURBO, je vážně skvěle vymyšlený! Jednak je opravdu lehký, takže i když ho naplníte vodou, nemáte problém ho přenášet. Potěšila mě i rukojeť kbelíku – ta je totiž podélně, nikoli příčně přes kbelík, takže při přenášení kbelík „nelítá“ ze strany na stranu a nehrozí, že z něho vodu nechtěně vylijete. Navíc je v ní speciální držák na tyč, který usnadňuje přenášení mopu. A další věc, kterou jistě oceníte, především pokud bydlíte jako my v menším bytě – kbelík není přehnaně objemný, takže nezabere ve skříni či komoře moc místa (kdo z vás bydlí v paneláku, ví, o čem mluvím).

Když vytírá muž

Nechci ale upírat zásluhy dalšímu člověku, který měl možnost testovat. Svému příteli. A nejen proto, že jsem mu slíbila, že ho tu zmíním (a vynechám, že vytíral jednou jedinkrát). Ten ocenil hlavně teleskopickou tyč mopu Easy Wring and Clean TURBO. Jelikož je o dost vyšší než já, potěšilo ho, že se při práci s mopem nemusí hrbit (já naopak uvítala, že si tyč mohou zase zmenšit).

A jako muže s talentem na technické vychytávky ho zaujal i ždímací systém. Tak sofistikovaný náš starý mop rozhodně nemá, a tak se chvílemi zdálo, že můj milý spíš ždímá, než vytírá (ale i snaha se počítá, to je jasné).

Jasný verdikt


A máme hotovo!

Easy Wring and Clean TURBO mohu jednoznačně doporučit. Mycí hlavice si bez problémů poradila i s chlupy našich zvířecích miláčků (i když zametáte, jak můžete, vždycky na podlaze nějaké zůstanou, takže je šikovný mop, a tím Easy Wring and Clean TURBO určitě je, naprosto k nezaplacení).

Mop je neskutečně výkonný, nezanechává mokrou podlahu a je hezky skladný. Myslím, že jsem našla naprosto úžasnou náhradu za svůj starý mop – i když je mi jasné, že mě čeká cesta do obchodu (protože exemplář, který jsme testovaly, už je zas na cestě k Petře… úplně dobrovolně, samozřejmě:-)).

Easy Wring and Clean TURBO

Klady:

  • velká hlavice, jejíž tvar zajistí i vytření rohů místnosti
  • kombinace dojího typu třásní, která zajistí odstranění jakékoli nečistoty
  • možnost praní mycího návleku
  • skvělý ždímací systém
  • rychle suchá podlaha po použítí mopu
  • nízká hmotnost mopu i kbelíku
  • chytré umístění rukojeti kbelíku
  • teleskopická tyč
  • ideální na veškeré povrchy

Zápory:

  • někomu může připadat vyšší cena mopu, ale tato investice se rozhodně vyplatí
  • málem byl předmětem hádek v redakci
  • Zorka se svou mánií pro barvy vzdychala, že se nevyrábí ve fuchsiové nebo petrolejové (ale stejně se nechtěla smířit s myšlenkou, že by nebyla testerkou - a jen co mop vyzkoušela, na barvu už si ani nevzpomněla)
  • Petra si stěžovala, že její kluci začali mop používat jako argument, proč se nemusejí zouvat venku
12.01.2023

Mop je skvělý dobře se mi s ním pracuje jsem spokojená

08.01.2023

Mop je super. Dobře se zdima a všude se s nim dostanete

19.12.2022

Je to skvělý, uklízí se mi teď mnohem líp, mohu doporučit

10.12.2022

mopy od viledy jsou velice snadné na ovládání a manipulaci. lehké a super pomocníci při úklidu

20.11.2022

Tento mop mám druhým rokem na baráku a nemůžu si ho vynachválit

10.11.2022

Máme doma a jsme moc spojení mop je parádní takže doporučuji

27.10.2022

skvělý pomocník do každé domácnosti kvalitní značky

20.10.2022

Mopy od viledy jsou skvělé. Dlouhá životnost, snadná údržba i skladování.

nejlepší mopy co se kdy vyrobili dlouhá životnost.

10.10.2022

Skvělí , skvěle se s nim pracuje je spolehlivý , lehký

16.03.2021

Dobrý mop,používám už několik let a doporučila jsem i kamarádkám a mamince.... všichni spokojeni .... je malý a skladný... jiný bych už si nepořídila.

Nikomu se to zatím nepodařilo ale slyšela jsem že se občas někomu podaří zlomit šlapku která slouží k vyždímání mopu.

15.03.2021

skvělý mop, který nádherně vytře všechen nepořádek

04.11.2020

rychlost úklidu teleskopická rukojeť vhodný i na plovoucí podlahy skladný super máchání

větší váha kyblíku

16.05.2020

parádní pomocník do každé domácnosti nebo kanceláře , skvěle vytře a nemusíte ručně ždímat

-

14.05.2020

Uklid s nim je take snadny a rychly, ale osobne uprednostnim plochy mop

26.01.2019

Skvělý pomocník do každé domácnosti s dětmi a psem. Opravdu jsem měla ruce namočené v kbelíku několikrtá denně a teď s tímto mopem už nemusím. Zároveň důmyslný ždímací systém odstaní přebytečnou vodu a tak lze v pohodě používat i na plovoucí podlahy.

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí

17.09.2018

Jak jsem již zmiňovala v jiné recenzi, tak ačkoliv upřednostňuji rovný typ mopu před třásňovým, tak i přes to mě tento velmi zaujal. Cena mi přijde celkem přijatelná, i přes to, že je vyšší. Hold za kvalitu je nutné si připlatit. Kbelík dobře padne do ruky a je příjemně lehounký. Ještě mě zaujal způsob vylívání vody z kbelíků a technika ždímání je též skvělá a dobře hlavici vyždímá :-) Doporučuji!!

16.04.2018

Easy Wring and Clean TURBO od Viledy je opravdu v úklidu nepřekonatelný a skvělý pomocník. Mám ho doma již delší dobu a ve všech směrech mi vyhovuje na úplně všechny povrchy. Nástavec se navíc dobře čistí

24.03.2018

Vyzkoušeli jme už mnoho věcí na vytírání podlahy ale nic nebilo lepší než tenhle výrobek a velmi si ho vychvalujeme a jsme s ním moc spokojeni.Doporučujeme ho všem ženám a doufáme že nás budou pořád tyhle výrobky překvapovat

12.03.2018
Doporučení: 90

Vyzkoušela jsem již mnoho věcí na vytírání, ale nikdy jsem nebyla naprosto spokojená, dokud jsem nevyzkoušela nový mop Easy Wring and Clean TURBO. Díky kbelíku s pedálem si nemusím namáčet ruce a hadr se perfektně vyždíme. Už se nestává, že mám mokrou podlahu. Výhodou je, že můžu návlek na mop snadno vyprat v pračce. Vytírání už pro mne není utrpení. Perfektně vytřená podlaha a navíc téměř bez práce. Jeho teleskopická tyč vyhovuje mojí vysoké postavě. Půjčila jsem ho i své mamince, která má o 30 cm méně a také se jí s ním dobře manipuluje, takže jsem se rozhodla, že ji ho daruji, když z něj byla tolik nadšená

07.02.2018

Tento mop je opravdu vyborny pomocnik. Moje maminka ho pouziva pri uklidi kazdy den. Vytirat s nim ji moc bavi, protoze se u toho vubec Nenadre jako u klasicke smetaku s hadrem. Nemusi si machat ruce a navic skvele podlahy umyje.

27.01.2018

Easy Wring and Clean Turbo od Viledy, je opravdu zázrak. Do úklidu se m i má sestra, která není vášnivou "uklzečkou", uklízí jen pokud musí. Při rozmýšlení vhodného dárku, nás s přítelem napadl tento zázrak. A světe div se uklízí každý den i několikrát denně :D s tímto zázrakem je všše jednoduché.

03.12.2017

Easy Wring and Clean TURBO od Viledy je precizně vyvedený a zpracovaný mop. Značka Vileda je perfektní výrobce. Spokojenost veliká. S mopem se velice snadno pracuje, ždímání je rychlé a pohodové. Mohu doporučit.

21.11.2017

U tohoto mopu se mi hrozně líbí to zdimani. Nikdy jsem nevytíral, ale s tímto kopem mě to hrozně baví. Je to takový urychlovač. Vybírání je pohodlné a rychlé. Je lepší před použitím vysát nebo zamést, ale to je jen detail. Super.

21.11.2017

Úklid s mopem Vileda easy and clean turbo je jednim spvem opravdu rychlovka. Vybírání je hrozne pohodlné, rychle a efektivní. Při zdimani se člověk nenadře. Ušetří spoustu času, který jsem dříve normálně trávila vytíráním.

20.11.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakci.

21.10.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakci.

12.09.2017

Klady: je připraven hned k použití a je vždycky po ruce. Kbelík má šikovný otvor na vylévání špinavé vody. Ždímací systém je ok, nenastříká se voda kolem kbelíku, mop jde vyprat v pračce na 60 stupňů, dobře se s ním vytírá pod sedačkou nebo pod skříňkami.

V rozích se s ním oproti reklamě uklízí trošku hůř a co mi nejvíc vadí - všichni jsou nadšení ze skvěle vyždímaného mopu - mě přijde, že mop je i po ždímání hodně mokrý a trvá poměrně dlouhou dobu, než podlaha po vytření znovu uschne. Je to jeho největší nedostatek, jinak bych byla nadmíru spokojená.

05.09.2017
Doporučení: 1

Mopy jsou záležitostí poslední doby, pryč jsou časy, kdy se kleklo na kolena a vytíralo se hadrou a rukou. Nyní mopy neničí záda, neodírají kolena, nedělají mokré a škaredé ruce. Proto jsou k nezaplacení!

18.08.2017

Tento výrobek mohu jedině doporučit! jsem jeho majitelkou již rok a nemůžu si stěžovat! dobře se s ím vytírá, sbírá i smítka, která bych jinak musela vysát. šlapadlem se tá také dobře korygovat jak moc suchý/mokrý má mop být

uvítala bych an stěně třeba bílý nápis Viuleda zevnitř, aby člověk lépe poznal, jak je voda znečištěná

16.08.2017

Easy Wring and Clean TURBO od Viledy je opravdu perfektní pomocník do každé domácnocti.Používám ho denně na dlažbu, lino plovoucí podlahu.Nejsem zastánce koberců a tak je pro mě tento mop každodenním pomocníkem

09.08.2017
Doporučení: 19

Vytírání opravdu nesnáším, ale mít čistou podlahu je nezbytné. Sázka na Viledu je rozhodně dobrou volbou, všechny mopy od Viledy jsou velmi kvalitní, nejen skvělé na úklid, ale i designově vypadají! :-)

05.08.2017

Tento moc je velikým pomocníkem do domácnosti. přítelkyně ho někde vyhrála a je sním celkem spokojená.Má nastavitelnou tyč,což je dobrá vychytávka.Dobře se sním manipujuje a stírá špínu efektivně.Co se mi líbí je to,že má praktický ždímací mechanismus,takže odpadá nutnost se pořád ohýbat a ždímat špinavý hadr v ruce :)

Přítelkyně je spokojená,ale i přesto má raději ploché mopy,než ty třášnové,připadá jí snimi vytírání efektivnější...

17.07.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí.

05.07.2017

S mopem se moc pěkné pracuje. Je lehký. Moc se mi líbí teleskopická násada, tak mohou vybírat i děti i menší osoby. Ma pěkný vzhled. Je dražší, ale kvalitní. Vydrží a nezlomil se po pár vytreni jako ostatní mopy.

02.07.2017

Viledy mam doma hodne😀 ma siroky vyber a tento mop je moc bezva.Ma ho ma maminka a je moooc spokojena,ocení i maminky s dětmi i ma zena si ho velice chvali a je velkým pomocníkem.Prijatelna cena,usetreny cas.

30.06.2017

Od Viledy mám více pomocníků a tento mop je naprosto super :) je lehký, kbelík má velký obsah na vodu, ždímání je naprostá hračka :) Rozhodně se s ním uklízí lépe, než s obyčejným starým mopem nebo hadrem na koštěti. Doporučuji všem. Má i příznivou cenu :)

29.06.2017

Tenhle mpo již doma nějakou chvíli máme. Je to úžasný pomocník hlavně pro těhotnou přítelkyni, která se při zdimani ani pri vytirani nenadře. Vše jde snadno. Mil ke lehký a pěkné se s nim vytira. Díky teleskopicke tyči je skladný.

29.05.2017

Báječná mop od značka Vileda. Používám doma už jen mopy této značky, protože jsou naprosto perfektní. Snadno se používají, dostanou se opravdu všude a hlavně je to báječné pro má záda. Nemusím se vůbec ohýbat.

11.05.2017

Měla jsem velké štěstí! Možnost vyzkoušet a porovnat oba skvělé mopy od Viledy a třásňový mop u mě vyhrál na plné čáře! :) Skvělí pomocníci jsou oba, ale pár věci měl třásňový navrch! Snadněji a rychleji se ždíme. Má o dost lehčí kýbl než plochý mop. A hlavně sebere ze země dost nečistot, oproti plochému mopu, který je jen táhne před sebou. Takže já už ho z ruky rozhodně nedám!

Plochý mop rychleji vytřel větší plochy, ale čas při ždímání to zase srovnal.

22.04.2017

Asi jeden z nejlepších mopů co jsem měla.Vytírání s ním je prostě jednoduché,podlaha je krásně čistá,není ani moc mokrá.Tyč na mopu je také ideání svou délkou,a kyblík je také opravdu dobrý.S tímto mopem je parada vytírat.

04.04.2017

Velmi jsem si ho oblíbila, práce je s ním snadná a rychlá, už i kamarádky si ho koupily :) Uklízení mě s ním velice baví :) Vše krásně vyčistí, jeho trojúhelníkový tvar dobře čistí rohy. Můžu jen doporučit :)

04.04.2017

Zkusila jsem si vytřít s mopem Turbo od Viledy u sestry. Jako těhotná jsem ocenila lehkost kýble včetně vody. S mopem se příjemně a lehce pracuje. Super je í teleskopická tyč - když je někdo malý, výšku si nastaví. Je splatný - když se stáhne, tak má asi metr. Zdimani je bez námahy úplně - stačí vložit a šlápnout. 😊 Skládání mopu před prvním použitím byla též hračka. Prostě si ho nemůžeme vynachválit, a to obě. :)

01.04.2017

Tento mop Easy Wring and Clean TURBO je opravdu peckovy, vzdycky ho potajnu kradu tchyni :) moc byhc si prala ho nekdy tetsovat nebo vyhrat ,ale zatim sjme nemela stesti, tim ze si jej ,,pujcuju,, od tchyne obcas vim jak se s nim uzasne manipuluje a perfektne vytira, nemusi se sahat rukama do spinave vody, odstredeni vody je naprosto bezkonkurencni, podlaha je mokra akorat a nezustavaji mokre stopy, trasne dosahnou vsude takze seberou i sebemensi prach, proste super od Viledy jako vzdycky :)

25.03.2017

do testování jsem se tentokrát nehlásila, jednak přesně tento mám doma a navíc, byla jsem tu vybraná na testování parního mopu, který je taky super, jen střídám mytí podlah jednou párou a jednou saponátem. Tento mop díky šlapacímu pedálu vyždímá třásně téměř do sucha, podlaha nezůstává dlouho mokrá, má dlouhou teleskopickou tyč, která zajede pod nábytek, Návlek na mytí lze opakovaně prát - já jsem spokojena s oběma a všem doporučuji.

20.03.2017

Co vím od známých,tak tento mop je vážně bezkonkurenční a dokáže usnadnit a zpříjemnit jinak otravné a nudné uklízení podlah,které většina lidí vážně nemusí.Já také ne.Tento mop všem doporučuji,určitě vás nezklame..

08.03.2017

Vytírání je rychlé a pohodlné. Ždímání bez námahy. Líbí se mi teleskopická tyč, díky které je mop snadno skladovatelný. Úklid je bez námahy. U nás je potřeba vytírat každý druhý den, takže mi ušetří spoustu času. Rozhodně doporučuji. Jsem s ním absolutně spokojená. :-) Škoda, že mi nejde vložit fotka.

08.03.2017

Mop od Viledy je velice dobrý pomocník. Splní co slibuje. Krásně se s ním vytírá, dostane se všude. Vytírání je pohodlné a zvládne ho dítě i manžel. Žádné namáčení rukou a žádné ohýbání. Jsem s ním velice spokojená.

Žádné zápory jsem nenašla.

07.03.2017

Musím tento výrobek velmi pochválit, super pomocník do domácnosti s malými dětmi. Jednoduché ovládání. Ždímá úplně skvěle a o to méně mám práce já. Návlek je pratelný, takže další super věc. Mohu jeho koupi jenom doporučit

07.03.2017

mop Easy Wring and Clean TURBO od společnosti Vileda je proste pecka!!! nejlepsi mop co sjem dky drzela v ruce, ma ho tchyne a porad mam nutkani ji ho ukrast :) uzasne se s nim pracuje,jendoduche zdimani, zadne mokre stopy, rposte pecka a ruce jsou suche a ciste :)

07.03.2017

Rotační mop je prostě skvělý vynález, perfektně se ždímá, což je pro plovoucí podlahu zásadní a s jinými mopy se tím pádem nadřu mnohem víc, abych se nemusela bát, že podlahu zničím přebytkem vody. Skvělý vynález!

01.03.2017

Parádní mop a super pomocník na uklid podlahy.Kyblík je také akorát výlevka je také velmi praktická.Podlaha je krasně čistá bez jediné kapky vody.Pouřívaní opravdu velmi jednoduché a s mopem se opravdu dá dostat do všech roh a koutů

28.02.2017

Od Viledy mám již několik pomocníků do domácnosti. Tento mop je jedním z nich a několikrát týdně mi moc pomáhá s úklidem. Mop má super ždímací mechanismus díky kterému je mop dobře vyždímaný. Tvar mopu je přizpůsoben pro dokonalé vytření každého koutu. Já jsem s ním velice spokojená.

27.02.2017

Asi budu za exota, že píšu hodnocení na něco, co mám opravdu vyzkoušené a nepíši sem bláboly jen kvůli bodům, jak se tu bohužel ve velkém rozmohlo. Dámy a pánové, že vás hanba nefackuje! Škoda, že nemůžu každému z vás napsat komentář přímo k HODNOCENÍ, které není pro mnohé žádným přínosem, zvlášť pokud uvažuje o koupi daného výrobku! S mopem jsem moc spokojená. Nejdříve jsem měla obavy z třásní, protože jsem do té doby měla jen ploché mopy. Díky tomu mi chvilku trvalo, než jsem vychytala ten správný grif při vytírání, ale už super :-) Kýbl je stabilní, v madlu je drážka na zachycení tyče mopu, lépe se tak přenáší. Výlevka je také super řešení. Ždímač super, krásně se s ním pracuje. Lépe než u jeho předchůdce (Easy Wring Ultramat), kde se musí lépe trefit strany mopu do drážky, aby se mop dal důkladně vyždímat (mám ho na chalupě). U "Turba" vytírám opravdu bez nutnosti namáčet ruce :-) S čistým svědomím můžu tento mop doporučit :-) Ještě dodám, že to baví i mé malé děti :-D Škoda, že sem nejdou vložit fotky...

Nenašla jsem žádné zápory.

27.02.2017

už jsem se setkala s tímto typem mopu od teto znacku.. a jo je to kvalitne zpracovany vyrobek, dobre to vyzdima mop.. navic se mi libi tato kombinace barev.. hezky a kvalitne zpracovane.. ale zbytecne drahy

26.02.2017

Měla jsem možnost zkusit tento skvělý mop! Nadchl mě, je to úžasně jednoduché a rychlé. Skvěle se ždíme a po dlaždicích jezdí lehce a přitom účinně. Určitě doporučím dále. Jen se hůře skladuje. Holt malý byt :)

Ještě by mohl jezdit sám :D

21.02.2017

Máme tenhle zázrak v práci .Super věc. Jsem za něj ráda. Žadné mácháni rukou ,žádne rukavice Sice už dosluhuje ,ale nedivím se.Každy den s ním 3 krát vytíráme .Rozhodně budeme prosit o další tenhle výrobek.Moc bych si ho jednou přála i domů.

Jen jediná věc .Někdy mi hodně vadí jak při ždímáni ,pří sešlapávání pedálu šplíchá voda na nohu .Když si představím ,že jsem zrovna vytřela Wc .Nic moc

21.02.2017

tento mop mám doma vřele doporučuji krásně se s ním vytírá nezanechává žádné šmouhy.kbelík krásně mop vyždíme.je to ten nejlepší pomocník do domácnosti.:-)je výborný jak na plovoucí podlahu tak na dlaždice

20.02.2017

dalo by se ohodnotit jednou jednoduchou větou a to jednička na trhu. Tento mop je úžasný, krásně se s ním vytírá nezanechává šmouhy, není zbytečně moc mokrý. Kbelík k němu je super řešený i s výpustí. Nemám co dodat. Prostě doporučuji

20.02.2017

Nejlepsi mop na trhu a opet je to vileda. Usnadni praci, neni vubec tezky, snadna manipulace jak v mopem tak i s kyblikem. Snadno se da sundat a vyprat v pracce. Dalsi vyhoda je prizniva cena za me super :)

20.02.2017

Easy Wring je skvělý. Pracuje s ním a vlastní ho má sestra, ta by určitě nelhala. Chválí si snadnou manipulaci, dostane se s ním všude. Snadné sundání návleku, dá se pak vyprat. Hodí se na všechny podlahy. Takže SUPER!!!!!

19.02.2017

Tak tento výrobek od super značky mohu jen a jen doporučit. Je prostě super. Máme ho od Vánoc a naprosto jsme z něho naprosto unešení. Práce je s ním příjemná a rychlá. Uklizeno kvalitně a to jen za pár okamžiků. Doporučuji moc.

19.02.2017

Zase opět výrobek mé oblíbené značky. Od této značky toho máme doma už hodně a je pravda, že zatím žádné zklamání, jen samé pozitiva. Prostě super pomocníci pro každodenní povinnosti. Tento mop pak patří mezi top výrobky. Velká spokojenost.

18.02.2017

Easy Wring and Clean TURBO je další skvělý mop od Viledy. Je perfektní jako všechny výrobky od firmy Vileda. Oceňuji zejména jak je lehoučký a jek lehce se s ním manipuluje. Dostanu se s ním absolutně do všech koutů a pod všechen nábytek. Perfektní je, že si vůbec nenamočím ruce. Šlapátko na ždímání u kbelíku je z hodně kvalitního plastu, takže vydrží a nepraskne. Návlek se pohodlně sundá a vypere v pračce.. Perfektní mop, který rozhodně doporučuji.

17.02.2017

Tento mop jsem měla možnost si vyzkoušet. Je s ním velmi snadná manipulace, textilní část se dá snadno sundat a vyprat a i tyč je dost dlouhá což u některých mopů není. Dostanete se s ním do všech koutů a i vzhledově je moc pěkný :-). Nejspíš si ho pořídím.

16.02.2017

tento mop můžu vřele doporučit, vytírání je snadné, rohy jsou čisté, snadno se ždíme a i děti chtějí pomáhat

16.02.2017

Výborný mop, se kterým se dobře pracuje. Oceňuji nejvíce možnost praní textilní části v pračce a teleskopickou tyč, kterou si člověk přizpůsobí dle své výšky a jak komu vyhovuje. Mop má velmi efektivní odstřeďování.

16.02.2017

Easy Wring and Clean TURBO od Viledy je opravdu chytře řešený mop.Díky tvaru hlavice se dostaneme do všech koutů domácnosti.Návlek se dá kdykoliv sundat a vyprat.má skvělí ždímací systém,není těžký a práce s ním jde rychle a snadno :-)

16.02.2017

Já osobně mám jinou značku mopu,ale vyzkoušela jsem u kamarádky mop od viledy a nezbývá mi nic jiného,že brzy vyměním značku.Líbí se mi na něm,že je hned sucho pod nohama což ocení můj manžel a taky že se dá prát až na 60st.

15.02.2017

Vysoce kvalitní značka.dobre se s ním manipuluje.Je lehký a dostane se všude.velice dobře se zdima.kbelik je lehký a snadno se přenáší.libi se mi že se hodí na všechny podlahy.jsem s ním velice spokojen.doporucuji

15.02.2017

Tuto značku mám velice ráda, protože je kvalitní.dokonale vytře podlahy,bez cmouh.mop se dobře zdima.dobre se drží a dobře se s ním pracuje.le hezký a snadno se s ním manipuluje.kbelik je také lehký..

15.02.2017

Máme doma děti a zvířátka a vytíráme tedy velmi často. S tímto pomocníkem to jde snáz, rychleji a efektivněji, než dříve a dokonce se občas hlásí i ostatní členové rodiny. Nejvíce ocením to, že se nemusím máchat ve špinavé vodě a lézt po čtyřech, abych se dostala pod nábytek. Určitě se vyplatí ho koupit i přes vyšší pořizovací cenu.

15.02.2017

Easy Wring and Clean TURBO od Viledy mám už podruhé a jinak už ani vytírat nechci. Žádné hrbení se nad kbelíkem se špínou, žádné mokré a umazané ruce. Mop dosáhne i do nepřístupných prostor, dobře vytře všechny druhy podlahových krytin. Kbelík je skladný, snadno se s ním manipuluje. Opravdu účinný pomocník.

15.02.2017

Skvělý mop za dobrou cenu. Je spolehlivý, dostane se všude. ´Úklid s ním je fakt rychlovka :) Doporučuji si pořídit. Je to léty prověřená kvalita :-) Využívala jsem i jiné značky, kde se vždy něco utrhne....k Vilede nemam vyhrad

15.02.2017

Mop mám a jsem s ní naprosto spokojená. VIleda je známá a spolehlivá značka. Kupuji si od této značky také hadříky a houbičky. Jsem naprosto spokojená a mohu všem všema deseti vřele doporučit!! :-) :)

15.02.2017

Velice účinný pomocník do každé domácnosti. Při svých alergiích ocením zejména to, že má účinný ždímací systém. Ždímací hlavice odstraní všechnu nadbytečnou vodu. Vytírání je účinné a hlavně rychlé a efektivní. Kbelík přiměřeně velký. Doporučuji,

15.02.2017

Tento třásnový mop má moje sestra a je s ním maximálně spokojená.Má jednoduché ovladaní,užasné odstředení a vyždímaní vzbytkové vody.Podlaha je krásně čistá.Tento mop si určitě co nejdříve zakoupím jako úžasného pomocníka

15.02.2017

Mop Easy Wring and Clean TURBO od Viledy je naprosto úžasný pomocník do každé domácnosti. Už žádná otlačená kolena či špinavé ruce od máchání hadru. Výborně se s ním manipuluje, díky tvaru mopu se s ním dosteneme do každého rožku a úklid je tak dokonalý

15.02.2017

Dostala jsem tohoto pomocníka k vánocům a Ježíšek se opravdu trefil. Nejvíce mi vyhovuje, že je vhodný na všechny druhy podlahových povrchů. Snadné používání, snadná údržba. Praktický, dostatečně velký a přitom lehký kbelík. Šikovný mop. který zajede i pod nábytek a do každého koutu. Hygienické a efektivní.

15.02.2017

Zatím jsem se setkala jen s pozitivním hodnocením tohoto mopu, manžel si ho vyzkoušel od syna, protože myje schody v celém domě a byl velmi překvapen, jaké je to pohodlné s tímto výrobkem pracovat. Já jsem se rozhodla, že díky těmto dobrým hodnocením mu ho ráda koupím, aby, aby se zbavil toho klasického, který se nedá porovnat s tímto.

Zatím žádné.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat