Které 3 testerky vyzkoušejí robotické pomocníky úklidu iRobot?

25.05.2017 | Testování

Úklid, který za nás vyřeší roboti? Pro mnohé z nás úžasná představa! Vysávání či vytírání podlah už robotickým pomocníkům řada z nás svěřuje. A na vlastní kůži vyzkoušet, jak takový úklid vypadá, mají možnost i tři z našich testerek!

Na jaké pomocníky se mohou testerky těšit?

Robotický vysavač Roomba 681

Perfektní navigace iAdapt, nepřekonatelný třístupňový čisticí systém, velká kapacita sběrného koše, a navíc akustická detekce nečistot a funkce odloženého úklidu, díky které robot uklízí v den a čas, který mu předem určíte.

S Roombou 681 bude váš život zase o něco pohodlnější.

Robotický vysavač Roomba 980

Momentálně nejlepší robotický vysavač iRobot Roomba 980 disponuje smart technologií, aplikací iRobot HOME, výkonnou Li-Ion baterií nové generace a navigací iAdapt 2.0 s vizuální lokalizací.

Roomba série 900 tak představuje technologický vrchol současnosti.

Robotický mop Braava Jet 240

Chytře, jednoduše a čistě – to je nová Braava jet. Nejkompaktnější robotický mop vhodný pro úklid kuchyní, koupelen a dalších prostor. Potřebujete-li zamést, rychle setřít podlahu nebo kvalitně vytřít, Braava jet je pro vás ta pravá volba.

Přesná navigace iAdapt 2.0 nezanechá ani centimetr neuklizeného prostoru. Braava jet bezpečně pozná svou aktuální polohu v místnosti a hlavně místa, která zbývá uklidit. Po dokončení úklidu se robot vrátí přesně na místo, kde úklid začal.

Které testerky robotické specialisty na úklid iRobot vyzkouší?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kde všude v životě by se jim nějaký robot hodil. A jak je vidět, skoro každá z nás by ocenila, kdyby za ni nějakou tu domácí práci vykonával robotický pomocník. Které z vás jsme nakonec vybrali?

Balíček s jedním z robotických vysavačů či s robotickým mopem od společnsti iRobot už je na cestě k těmto testerkám: jajipaji, Simonka.sim a mysulkaaa79. Gratulujeme! Pokud máte s testovanými výrobky zkušenosti, podělit se o ně s ostatními testerkami můžete ZDE.

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

194 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:56
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:01
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat