Káva jako od baristy v pohodlí domova. Stačí mít správného pomocníka

04.07.2017 | Testování

Patříte mezi milovníky kávy? Pak je pro vás jistě příprava tohoto lahodného nápoje malým každodenním rituálem. Bohužel v dnešní uspěchané době máme čím dál méně času věnovat přípravě kávy dostatečnou dobu. Co s tím? Vsaďte na chytrý přístroj, který vám zajistí dokonalý požitek z kávy během několika okamžiků!

Nemusíte utrácet horentní sumy peněz za šálek kávy připravený profesionálem. Lahodnou kávu si můžete vychutnat i v pohodlí domova. Svěřte její přípravu přístroji, který patří ve své třídě mezi naprostou špičku!

Lahodný šálek během chvilky


Intuitivní ovládání, elegantní design. A lahodná káva během několika okamžiků!

Plnoautomatické espreso Krups Latt'Espress One Touch Cappucino EA829D vám připraví cappucino jedním dotykem. Intuitivní LCD display zaručuje snadné ovládání a nastavení osobních požadavků. Automatické čištění okruhu mléka a samočištění spařovací komory bez zásahu dovnitř přístroje. Espreso nabízí horkou kávu od prvního šálku a plnou chuť a aroma kávy jako v kavárně.

Kompaktní rozměry kávovaru zajišťují, že se šikovně vejde do každé kuchyně, aniž by byla jakkoli omezena jeho kapacita (1,7litrová nádobka na vodu, velká 260gramová nádoba na kávová zrna).

Nová Krups odnímatelná nádobka na mléko je navržena tak, aby pasovala do dveří lednice pro snadnější uchování.

Když zavoní káva


Přístroj kávu namele pro každý šálek vždy čerstvou.

Přístroj Krups Latt'Espress One Touch Cappucino měli možnost na vlastní chuťové buňky vyzkoušet také naše testerky, a to v rámci Zážitkového testování, které proběhlo v prostorách Tančící kuchyně. Jak espresso či cappucino uspokojilo jejich nároky na poctivou a dobrou kávu?

„Jedinečnost tohoto kávovaru spočívá v tom, že se automaticky pročišťuje, hlavně mě tedy zaujalo, že sám si pročistí okruh trysek, ve kterých protéká mléko (na čistotu jsem opravdu háklivá a toto mě mile překvapilo, jakožto milovníka mléčných kávových nápojů). Takže pro milovníky kávy ideální stroj, sám si kávu umele, perfektně ji spaří a po přípravě kávy se sám vyčistí. Už mu chybí jen možnost mluvit. Navíc je na pohled velmi pěkný, výběr barev je skvělý, určitě si každý najde aspoň jeden kousek, co by lahodil jeho oku a zkrášlil mu doma kuchyň,“ napsala v hodnocení testerka Littlecharm.


Zvolit si můžete velikost šálku i intenzitu kávy.

„Jsem milovník kávy a takovéto přístroje ocením...zvláště když je ovládání jednoduché a přístroj umí tak dokonalé věci jako skvělé espresso, dokonalé cappucino, ale i další varianty kávy, podle toho, co má kdo rád,“ doplnila Karolienthal.

„Líbí se mi, že kávu namele vždy čertvou, takže chuť i vůně je úžasná. Kdo má rád dobrou kávu jako od profesionálů tak s tímhle Krupsem rozhodně neprohloupí,“ doporučila adelakhusova.


Do posledního zrnka. Káva je dokonale stlačena a spařena.

„Po spuštění kávovaru lze navolit intenzitu kávy a její velikost, vše je zobrazené na LCD displeji. Mléko pro cappucino se dává do speciální nádobky, která se použití dá zpět do lednice (nemá zabudovaný chladicí systém). Ovládání je jednoduché, káva výborná. Vliv na výslednou kvalitu kávy má mlýnek, který čerstvě umele kávu, teplota vody, stlačení namleté kávy do bloku. Káva má intezivní aroma a chuť. Zásobník na kávová zrna je akorát veliký na 250g balení, tak se zaručí čerstvost kávy. Čištění kávovaru je automatické. Zásobník na použitou namletou kávu se musí vysypat po 9 připravených kávách. Odvápnění je potřeba provést jednou za 3 měsíce při přípravě 4 káv denně. Design kávovaru je jednoduchý a hodí se do každé domácnosti,“ shrnula testerka danusch.

Hodnocení všech testerek i ostatních uživatelek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat