Kterých 15 testerek a jejich blízkých otestuje MemoKit?

06.06.2017 | Testování

Pozorujete u některého ze svých blízkých potíže s pamětí? Máte pocit, že výrazněji zapomíná? Pomoci vám může přípravek MemoKit, který obsahuje směs pěti účinných látek, jež aktivně působí na mozek, podporují jeho funkce, paměť i koncentraci. Jste mezi vybranými testerkami, jež tento produkt vyzkouší?

Pro zdraví mozku je velmi důležitá výživa. Už před tisíciletími lidé objevovali rostliny, jejichž látky jim pomáhaly uchovat si duševní svěžest a jasnou mysl. Současná věda takové účinky potvrdila u řady tradičních bylin, respektive upřesnila, o které konkrétní látky se jedná a jakým mechanismem  v mozku působí.

Přípravek MemoKit obsahuje 5 účinných látek, které aktivně působí na mozek, podporují jeho funkce, paměť i koncentraci. Směs fosfatidylserinu, bakopy drobnolisté, výtažku z pupečníku asijského, jinanu dvoulaločného (ginkgo biloba) a vrance pilovitého aktivně zlepšuje funkce mozku, podporuje paměť a schopnost koncentrace, udržuje duševní zdraví a významně podporuje kognitivní funkce.

Díky specifickým účinkům jednotlivých látek nabízí MemoKit široké spektrum využití pro lidský mozek. Je tak vhodný jak pro osoby trpící Alzheimerovou chorobou či jinou formou demence, tak jako forma prevence pro osoby ohrožené těmito nemocemi (např. z důvodu genetické dispozice) a všechny, kteří pociťují známky zapomínání či snížené schopnosti soustředění se.

Které testerky se mohou těšit na přípravek MemoKit?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakou první vzpomínku si dokáží vybavit. Už z odpovědí je jasné, že náš mozek je velmi splětitý orgán. Pamatuej s léta zážitky radostné i smutné a na některé nám prostě nedovolí zapomenout, i kdybychom si to třeba i přáli. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s přípravkem MemoKit už je na cestě k těmto testerkám: konatovka, splendidka, Hajdule a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat