REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: V hlavní roli Špička. Svačinka, co potěší i zasytí

16.07.2018 | Testování

Sladká svačinka, která se výborně hodí na cesty, nebo když vás prostě honí mlsná a vy potřebujete zahnat hlad či chuť na sladké. To slibují nové Špičky od Penamu s jahodovou, jablečnou a čokoládovou náplní. Jestli je to tvrzení pravdivé, jsme se rozhodly zjistit v rámci našeho redakčního testování.


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 81 testerek

Doporučeno: 68x


Zásilku Špiček jsme si rozdělily spravedlivě – jednu sadu (tedy tři příchutě náplní – jahoda, čokoláda a jablko) testovala šéfredaktorka Petra a její kluci, dvojčata Honzík s Jáchymem, druhou naše kolegyně Monča a její spolubydlící, třetí si pak „zabrala“ vedoucí našeho obchodního oddělní Jiřina, která má doma dva malé rošťáky – Jarouška a Johanku. A jak se Špičky osvědčily?

Špička poslední záchrany

„Testování se nám úžasně hodilo, vyráželi jsme s rodinou na týden k moři, takže jsem nemusela přemýšlet, co klukům zabalím na noc na letiště, až budeme čekat na nástup do letadla. A počítám k nim i svého muže, protože jestli mají ti tři něco společného, pak je to fakt, že nevyspalí a hladoví dokáží pořádně testovat moje nervy,“ říká Petra, pro niž tak Špičky znamenal jakousi „krabičku poslední záchrany“, kterou vytáhla z kabelky nad ránem během čekání po odbavení.


Jahodová, jablečná nebo čokoládové. To jsou tři příchutě Špičky od Penamu.

„Trošku výzva bylo rozdělit tři příchutě Špiček mezi tři strávníky tak, aby každý ochutnal každou, ale povedlo se. A já jsem každému trochu ujedla jednoduše s odůvodněním, že přece musím testovat do práce, takže si nemůžu dovolit neochutnat,“ směje se naše šéfredaktorka.

Také Monika měla se špičkami jasné plány. „Občas se s mou spolubydlící sejdeme v sobotu odpoledne v bytě, a to si pak dáváme kávičku a něco dobrého na zub. Tentokrát už jsem avizovala, že budu mít sladké překvapení přichystané já, takže jsme jedno sobotní odpoledne pěkně degustovaly. Spolubydlící akorát nemůže jíst čokoládu, a tak testování této příchutě zbylo na mě. Tedy ne že bych si stěžovala,“ popisuje Monča.

Také Jiřina měla pro testování nadšené dobrovolníky: „Sice se snažím dětem moc sladkého nedávat, ale zdědily po mě lásku ke koláčům a vůbec všemu sladkému pečení, takže občas podlehnu a nějakou dobrotu jim dopřeju. Kousek Špičky jsem dala každému na svačinu a já se s manželem také k testování přidala.“

To je ale náplně


Špičky od Penamu jsou plné lahodné náplně, což určitě potěší malé i velké strávníky.

Jak tedy Špičky obstály? „Co mě na první pohled i ochutnání překvapilo, bylo množství náplně. Člověk je zvyklý z nejrůznějších kupovaných dezertů, že výrobce náplněmi a spol. spíše šetří, ale v případě Špiček je to úplně naopak! Celý vnitřek je vyplněný ovocnou nebo čokoládovou dobrotou, což zaručeně potěší nejen děti,“ popisuje Petra, jejíž kluci byli nadšení hlavně z čokoládové náplně.

Také Jiřinu náplň příjemně překvapila. „Děti od ní sice byly špinavé až za ušima, protože jsou ještě opravdu malé a zvláště Johanku je těžké přesvědčit, že by nemusela u svačiny pobíhat i s jídlem za psem nebo sahat na oblečení, ale hlavní je, že byly spokojené. Suché buchty jim moc nejedou, ale Špičky v nich zmizely okamžitě. A já náplni také nemám co vytknout. Osobně u mě zvítězila jablečná, mám ráda tradiční a ovocné chutě, a protože si budu muset ještě nějaký ten čas počkat, než budeme mít na zahradě jablka, byla pro mě jablečná Špička příjemným zpestřením letního odpoledne,“ říká Jiřina.


Svačinka na cesty i jako odpolední zákusek ke kávě. Špičky svou chutí potěší kdykoli a kdekoli.

To Monča podle svých slov vítěze mezi testovanými Špičkami nenašla. „Chutnaly mi všechny tři – jahodová, čokoládová i jablečná. Spolubydlící sice také tvrdí, že oblíbenou nemá, ale vzhledem k tomu, s jakou rychlostí zmizela z jejího talíře zrovna jahodová, myslím, že vítěze přece jen našla. Ale je nutné říct, že ona si nemohla vychutnat tu čokoládovou,“ usmívá se s tím, že musí vyzdvihnout i těsto špičky. „Náplň sama o sobě je příjemně sladká. Ne moc, ale tak, aby uspokojila mlsný jazýček. No a těsto, které je úžasně nadýchané a vláčné, ji skvěle doplňuje. Nemám ráda, když je dezert přeslazený, ale to se u Špiček rozhodně nestalo,“ hodnotí Monika.

„Myslím, že nejen teď na léto jsou Špičky skvělou svačinkou pro hladové strávníky. Do batůžku je na výlet nebo na cestu snadno zabalíte, jsou tak akorát velké a dětem chutnají. No a co si budeme namlouvat – v kabelce se také osvědčí. Třeba když člověka uprostřed odpoledne přepadne v kanceláři chuť na něco dobrého,“ uzavírá Petra.

20.11.2022

strašně dobré buchty, chutnají celé rodině.

žádné nejsou

17.02.2021

Moc dobrá špička, je to vynikající snídaně nebo svačinka. Má skvělou chuť.

04.02.2021

Výborné k čemu koliv. Na snídani, svačinu nebo jen tak ke kávě. Výborná chuť bohatá náplň. Krásně měkké a vláčné. Neznám nikoho komu by nechutnala

15.12.2020

Výborně na svačinu, na večeři i snídani. Tohle nikoho neurazi a vždy vydrzi :)

15.12.2020

Výrobky od Penam máme rádi, nejsou šílené, náplně je vždy více než těsta.

19.07.2020

Výborná svačina z kynutého těsta plná náplně. Skvěle zažene hlad.

16.05.2020

špičky kupujeme hodně často manželovi do kamionu , nejvíc mu vyhovuje mix dvou příchutí

stále rostoucí cena

20.11.2019

Závin s výbornou chutí, přítel mi nechce snídat nic jiného. Závin vydrží dlouho měkký a je krásně vláčný!

09.05.2019

Milujeme vyrobky penam a kupujeme je velmi casto, tahle novinka nas uchvatila tak napul, tvarohova nam chutnala ta ovocna ne, naplne bylo kupodivu dosti malo u obouch rpichuti,tvarohova chutnala tvarohove ale ovocna dosti chemicky

20.04.2019

Tato špička se skvěle se hodí na svačinku nebo na výlet.Velmi mi zachutnala čokoládová,tu bych si ke kávě dávala častěji.Nápln je velmi bohatá a není nijak šizená.Ocenila bych třeba i jiné náplně,třeba ořechovou.

nic

28.02.2019

Ideální na snídani, svačinu když se člověku nechce nic extra vymýšlet/chystat - bereme na výlety, nebo když jedeme někam na přespání bez snídaně. Chuťově jsou všechny dobré - není to jak od babičky, ale ani zde není cítit nějaká umělotina.

Není úplně vhodné na každodenní stravování.

18.01.2019

Občas kupuji synovi do školy ke svačině, když už nevím, co vymyslet. Samostatné balení je fajn, že nemusím řešit balení svačiny, jen hodím do aktovky. Nejlepší je asi čokoládová. V porovnání s jinými produkty obsahuje celkem dost náplně.

Chybí mi klasické náplně - mák, tvaroh a povidla. Nebo když to má být originální, tak mák a tvaroh smíchat s něčím (kokos, kousky čokolády nebo ovoce...)

11.01.2019

Tento výrobek kupuji nejčastěji v řetězci Lidl v Retro víkendu- nejraději máme s makovou příchutí a je to skvělá svačinka. Sice výrobek z kynutého těsta, ale na rychlé zahnání chuti je opravdu dobrý.

11.01.2019

Špičky mají skvělou chuť. Za nás je nejlepší ta čokoládová ale i ty ovocné jsou výborné. Je to super svačinka na cesty, kterou jen hodíte do kabelky a jde se. V případě nouze za to pak budete rádi a zasytí Vás. Navíc musím kladně ohodnotit obal - moc hezký.

Není to samozřejmě nejzdravější ale toho si je každý zákazník jistě vědom.

18.12.2018

Určitě chuťově moc dobré, zasytí a hodí se, když není čas doma něco připravit. I ke kávě je to dobrá svačinka. Jen moc nemusím příliš velké značky, moc pak nevěřím opravdu poctivému složení, raději mám menší pekárny...

02.12.2018

Nejvíc mi chutnal závin s čokoládovou náplní, chutnala jako práva čokoláda stejně jako chutnalo pečivo s jahodovou a jablečnou náplní skvěle. Je to skvělá svačinka na cesty, která se vejde do jakéhokoliv baťohu.

27.11.2018

Ráda kupuji jako rychlou svačinu do práce nebo k snídani, nechybí nám ani v batohu když jedeme na výlet. Nejoblíbenější příchuť máme jahodu a čokoládu. Špička je chutná, vláčná a je v ní hodně náplně.

25.11.2018

Nové Špičky od Penamu s jahodovou, jablečnou a čokoládovou náplní naše děti zbožňují, je to poctivá svačinka, s bohatou náplní která zasytí a zbyde kousek i pro maminku. Kupujeme když se nám nechce péct a nikdo neremcá že není upečeno,protože Penam peče dobře.

21.11.2018

Jee koupila jsem si v obchode a musim rict ze je fakt super hodnee naplne zkousela jsem vsecky druhy ale ten cokoladovy je fakt uzasny doporucila jsem i kamosce a rodine a ted jedine kupujeme tyhle kolacky

01.11.2018

Občas je dětem koupím ke svačině nebo si je pro sebe koupím ke kávě když se mi zrovna nechce péct..Já osobně mám rada jahodovou u dětí je samozřejmě na prvním místě čokoládová.Uvítala bych více příchutí třeba ořechová? :)

15.10.2018

Na sladké buchty a podobné záviny moc nejsem, ale vyzkoušela jsem jablíčkovou Špičku a je moc dobrá. Chutná jako štrůdl, který jako jediný zákusek opravdu můžu ve velkém :-) na výlet na dodání energie je skvělý a vejde se do každé kapsy.

Uvítala bych třeba makový nebo povidlový.

10.10.2018

Tak už jsem také vyzkoušela Penam svačinku Špičku a je to špička :) Já nejsem moc na ovocné, takže u mě na celé čáře vyhrála čokoládová. Je v ní hodně čokolády, takže slouží i jako sladká tečka nebo dezert, když je chuť. Syn si oblíbil jahodovou, občas mu ji kupuji k snídani. Myslím, že jde o šikovný, praktický a chlavně chutný výrobek :)

08.10.2018

Penam mně snad ještě nikdy nezklamal. A to ani v tomto případě. Těsto je nadýchané, vláčné, náplně skvostně a chutná celé rodině od babičky po synka. :-) Nejraději mám jablečnou klasiku, poprvé jsem však ochutnala čokoládu a vážně dobrota. Ke kafíčku či kakau. :-)

29.09.2018

Tak Penam značka je klasika kterou koupíme ve všech už teď snad supermarketech. I tuto novinku jsem vyzkoušela a chutnala jak mne tak i mým dětem. Rychlá svačinka, s různými příchutěmi, takže si vybere snad každy :-)

23.09.2018

V první řadě bych chtěla vyzdvihnout obal,který musí zaujmout snad každého.I mě zaujal a proto jsem si špičku koupila. Chut je výborná,těsto nadýchané a jemné a ta nápln je přímo luxusní. Je jí tam hodně a to mě se líbí.Nemám ráda suché pečivo.

19.09.2018

Konečně jsem sehnala super svačinku Špičku od Penamu. Měli jsme ji s sebou na výletě a to příchut čokoládovou,jahodovou a jablečnou a tvarohovou. Každému chutná něco jiného a za mě top jablečná a tvaroh. Špičky jsou krásně nadýchané, super poměr těsta a náplně. Na chut celkově dobré. Super balení (jak desing ,tak i velikost) Přijatelná cena a dostupnost.

zatím jsme na nic nepřišli

17.09.2018

Z nových Špiček od Penamu s jahodovou, jablečnou a čokoládovou náplní jsem ochutnala Špičku s jahodovou náplní, protože miluji jahody a všechno jahodové a mám ráda sladké svačinky. Nejvíc oceňuji opravdu veliké množství náplně a výbornou chuť. Všem doporučuji ochutnat.

09.09.2018

Velmi dobrá svačinka , která moc chutná dětem i dospělým , za odpovídající cenu. Kupuji ji několikrát do měsíce, ať už synovi do školy nebo nám všem na výlet s batůžkem. Téměř neustále mám nějaké nachystané ve spíži (pro všechny případy :-) )Nejraději máme tvarohovou nebo makovou. Doporučuji

-

01.09.2018

Máme doma moc rádi Špičky od Penamu,a to s jakoukoli náplní.Nejvíce u nás vede náplň tvarohová.Lehké ,vynikající těsto ,velmi chutné náplně v dostatečném množství.Nové,jahodovou,jablečnou i čokoládovou vítáme :-)

O žádných záporech nevím.

01.09.2018

Na dobroty od penamu si u nás potrpíme. Děti i dospělí. Tato svačinka také nezklamala. Několik oblíbených náplní. Šikovně velké, praktické balení do batůžku či kabelky. Nadýchané těsto, měkká konzistence a lákavá vůně. Cena rozumná.

27.08.2018

nové Špičky od Penamu s jahodovou, jablečnou a čokoládovou náplní mě nenadchly, jsou malé tudíž spíše pro dětskou ručku než pro dospělého, avšak pro dítě absolutně nevhodné složení, přeslazené, sice hodně náplně,ale dají se sehnat mnohem lepší konkurenční výrobky

27.08.2018

Vyzkoušela jsem jablečnou špičku, moc mi chutnala, má hodně náplně a i těsto je dobré, nadýchané. Určitě super, jako rychlá snídaně, nebo sváča, já jí koupila, když jsem zrovna neměla doma nic napečeného a jelikož mám ráda sladké snídaně, volba byla jasná. Cena je také příznivá, za sebe doporučuji.

25.08.2018

Chuť je výborná, náplně je tam dostatečné množství. I cena je příznivá. Je to super rychlá svačina nebo snídaně. Nejradši mám jablečnou, ale ani tvarohová není k zahození. Penam je zkrátka osvědčená klasika.

23.08.2018
Doporučení: 57

Špičky od Penamu mám moc ráda. Mám nejraději tvarohovou, syn má rád jahodovou. Kupuji si je k snídani a někdy i na výlet jako svačinku, protože rychle zasytí. Spokojená jsem i s obalem. Všechny výrobky od Penamu jsou moc dobrý. Doporučuji.

22.08.2018

Rychlá svačinka pro 10-ti letou dceru, která stále někde poletuje. Akorátní velikost "do ruky" a nabídka 3 druhů výborných náplní, kterou výrobce určitě nešetřil. U nás vede tvarohová špička. Mohu jen doporučit.

19.08.2018

vyrobky od pekarny penam mam moc rada a tak jsem vyzkousela i tuto spicku v prichuti jahoda a druhou cokolada, vice mi chutnala cokolada nebot jahoda byla na muj vkus hodne sladka a bylo ji malo na obsah

16.08.2018

Špičky máme rádi, všechny prichute jsou fajn a chutnají nám. Je to i super svačinka do kabelky když někam jdu pro sebe nebo pro děti. Náplně je ve špičce dost, takže není vůbec suchá. Je opravdu chutná a pokaždé si na ní pochutnáme.

16.08.2018

Špičky občas kupuji, doma chutnají celé rodině, každý si vybere tu svou náplň, na kterou má právě chuť. Velikost je ideální na cesty, ráda je beru na výlety, abysme měli něco dobrého na chuť po vždy po ruce.

15.08.2018

Tyto špičky od Penamu mám moc ráda, mají různé náplně, ale nejraději mám tu čokoládovou :-). Kupuji si je k snídani a někdy i na výlet jako svačinku, protože rychle zasytí a vejdou se i do kapsy. Doporučuji.

14.08.2018

Špičky od Penamu jsou plné náplně - no to sice ano, ale na mě je ta náplň zbytečně sladká s takovým chemickým ocáskem, nebo jak to nazvat, jsou tedy šikovné malé jako drobná svačinka do ruky,ale mě neokouzlily...

14.08.2018
Doporučení: 11

Tak tato svačinka opravdu zasytí a potěší každého. Vypadá skvěle už od pohledu, ale když se do ní zakousnete, tak je to ještě lepší. Je měkká, krásně chutná a není přeslazená, ale má příjemnou chuť. Doporučuji hlavně na cesty :)

09.08.2018

Výborné, tak akorát do ruky. Je super tohle mít doma, jako první pomoc při chuti na sladké. Nepřijde mi ani moc přeslazená a náplně je také dost. Doporučuji :)

08.08.2018

Tuto špičku miluji právě když člověk nestíhá snídat. A moje děti ji milují. Výhoda je že je neustále čerstvá díky kvalitnímu balení. Každý nemůže hned po ránu běžet do pekárny. Za nás doporučuji. Dobrou chuť.

05.08.2018

S produktem jsem spokojena, mysylím, že je zde i více náplně oproti konkurenčním produktům. Líbí se mi velikost baleni, protože mi vyhovuje i jako svačina pro syna, který je má moc rád. Chuťově musím pochválit. nejsou přeslazené a vydrží dlouho čerstvé

04.08.2018

Špička je dle mého názoru naprosto vynikající! Náplně má opravdu dost, ale zároveň není nijak přeslazená, takže ideální svačinka nejen pro horké letní dny. U mě vede asi jahodová příchuť, ale je to opravdu těžké rozhodování. Do budoucna bych uvítala i ty klasické náplně, jako třeba tvaroh. Myslím, že jsem je nekoupila naposledy, určitě u mě v batohu vždy najdou své čestné místečko.

01.08.2018

Tak tahle svačinka mi moc chutná, má skvělou chuť, opravdu zasytí a vydržím tak asi 2 hodiny bez dalšího jídla. Mám na něm ráda jeho složení, nemá v sobě tolik škodlivých látek jako konkurenční výrobky. Doporučuji

31.07.2018

Sladké špičky od Penamu s jahodovou, jablečnou a čokoládovou náplní jsou výrobnou svačinkou na cesty nebo jen tak do kanceláře. Chuťově jsou moc dobré a hlavně obsahují dostatek náplně! Novinka která potěší snad každého )

30.07.2018

Skvělá záležitost ke kafíčku, nebo ke snídani, když nestíháte péci. Nejoblíbenější je určitě čokoláda, ale i ovocné verze jsou lahodné a mají osvěžující chuť. Ušetříte čas a pochutnáte si celá rodina.

30.07.2018

Značka Penam je známá svou kvalitou. Přítel miluje sladké a tak pořád něco kupuje. Zatím jsme měla možnost vyzkoušet pouze tu čokoládovou a jahodovou špičku. Mohu říct, že mě velmi mile překvapily svou chutí a kvalitou. Většinou výrobci šetří na náplni, která tam nakonec je jen symbolicky, což u těchto špiček neplatí. V nich ta náplň skutečně je :-D Nejen, že to představuje záchranu pro návštěvu, když není čas péct, ale je to i skvělá svačinka do práce na nervy :-D

30.07.2018

Protože mám ráda sladké snídaně, tak mi tyhle dobroty plně vyhovuji. Vyndám je i když přijde návštěva a já nemam nic upečeno. Rozkrájím posypu moučkovým cukrem a najednou už je napečeno. Oceňuji i více příchutí. Prostě rychlá dobrota.

když nesním najednou okorají chybí mi takový ten klid jako je u toustových chlebů

29.07.2018

Špičky máme u nás doma moc rádi, oceňuji, že je to rychlá a dobrá svačina, když jsme v časové tísni nebo někam cestujeme, díky praktickému balení jí můžeme sbalit prakticky kamkoli. Má poměrně velké množství náplně, takže není vůbec suchá. Také dostupnost v obchodech a cena jsou přijatelné.

28.07.2018

Nejvíce mě nadchlo množství náplně která mě opravdu překvapila,také to že pečivo není přeslazené což velice ocenuji,má praktické balení které mohu mít kdykoliv u sebe,za sebe doporučuji,jsem nadšená...

28.07.2018

Mám rád takové malé svačinky,takže jsem nadšený.Nejvíce mě mile překvapila nápln,které je opravdu hodně,Také to,že nejsou příliš sladké a zaženou malý hlad.Díky velikolisti je můžu mít u sebe kdykoliv.

27.07.2018

Za mne Penam je velice chutné pečivo ať už slané či sladké. Měla jsem možnost i koupit tyto špičky s jablečnou náplni, byly velice chutné, bohužel místem někde i suché. ochutnala jsem již jablečné, makové i tvarohové.

26.07.2018

Tuto makovou špičku od penamu jsem objevila u nás v hrušce a byla moc dobrá!! chutnala i dětem a příště skusíme i jinou příchut. doporučuji vyzkoušet je bezva sebou na cestu nebo do batužku na výlet.

25.07.2018

Protože miluju tyhle záviny vyzkoušela sjem hned všechny náplně. Jedno měli společné - bylo tam fakt hodně náplně. Jahodová na mě byla trochu sladší než bych čekala od ovocné náplně. Čokoládová byla přesně dle mého očekávání a výborná. A jablečná mi připomněla štrůdlík od babičky. Mohu jenom doporučit :)

25.07.2018

Dobry den. :-) Spicky od Penamu uz jsem nekolikrat koupila pro celou rodinu a pokazde jsme byli moc spokojeni. Nejradeji je jime na cestach nebot jsou nejen chutne, ale i skladne aprakticky zabalene. Nejvice nam chutna tvaroova Spicka.

23.07.2018

Na to, že se takovému druhu pečivu (které je zabaleno a jeho min. doba spotřeby končí někdy další měsíc) docela vyhýbám, tak mi špičky od Penanu vážně chutnají. Jsou přiměřeně sladké, náplně není málo a samotná chuť pečiva je velmi chutná. Doporučuji alespoň vyzkoušet :)

23.07.2018

Dobroty od penamu nás provázejí po celý rok. Občas jako svačina do práce či do školy, občas jako něco malého k zakousnutí na výlety, občas jako moučník ke kávě či čaji k snídani či svačině. Běžně k dostání za přijatelnou cenu a dobré kvalitě.

22.07.2018

špičky od Penamu jsou vynikající jak na snídani s kakaem, tak na výlet nebo jako svačinka na hřiště. Děti je prostě milují. vyzkoušeli jsme jahodovou, jablíčkovou i čokoládovou, děti mají rádi jablíčkovou a pak čokoládovou.

20.07.2018

Špičky od penamu máme moc rádi. Kupujeme je již dlouhou dobu a pravidelně. Chutnají nám všechny náplně, protože jsou dobré, přiměřeně sladké a je jich v pečivu dost. Špička samotná je vždy měkká. jako čerstvě upečená. Pěkně zabalená na cesty či do práce a školy.

19.07.2018

Ano, naše oblíbené špičky :) Já tvarohový, muž makový a syn musí mít vše :D Celkově mám tuto značku velmi ráda a nakupuji od nich pravidelně. Výborná a rychlá svačinka, úplně jsem dostal chut a asi si poběžím koupit.

19.07.2018

Milujeme,radi kupuje jen tak ke svacince kdyz jdeme na prochazku.Super chut,nejvice asi milujeme tvarohovou,chutna doopravdy zkvele.Cena je tez tohoto vyrobku velmi prizniva.Doporucuji vsem kdo miluji pecivo

18.07.2018

Výrobky firmy Penam nás zatím ještě nikdy nezklamaly.Naši mlsouni mají rádi ovocné náplně,takže volba pro nás byla jasná.Špičku jablečnou a jahodovou jsme ochutnali a moc nám obě chutnají.Obal se firmě taky vydařil.Určitě doporučuji jako svačinku nebo mlsání ke kávě - doma i na různých výletech.

18.07.2018

Vyzkoušela jsem jablečnou špičku a je velmi dobrá, zkrátka výborný jablečný závin. Obal je velmi pěkně udělaný a velikost je praktická tak akorát do kabelky, přesně na svačinu či jen tak na chuť. Určitě vyzkouším také jahodovou variantu. :)

18.07.2018

Malé praktické balení, které se hodí do kabelky či na na nějaký výlet jako svačinka :-) já několikrát měla i jako snídani se sklenici mléka. Chutná náplň, které je v pečivu tak akurat. Za mě super pečivo.

18.07.2018

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: V hlavní roli Špička. Svačinka, co potěší i zasytí.Výrobky značky Penam patří mezi moje oblíbené,jím je už skutečně hodně let.Tyto špičky chutnají vážně skvěle a všem je mohu jedině doporučit.

18.07.2018

špičky jsou skvělé, nejsou přeslazené, ač už moc čokoládu nejím, tak čokoládová špička je u mě i u synka top! je skvělá na cesty, nerozdrobí se v obalu a když se zmáčkne, tak to vůbec nevadí, prostě ideální na cesty

18.07.2018

U nás máme rádi špičky celá rodina. Zkusili jsme všechny náplně, co jsou k dostání. Vždycky měkké, chutné a poctivě naplněné. Pro nečekanou návštěvu, dětem sebou na výlet nebo když na vás večer přijde mlsná. Cena naprosto přijatelná,

18.07.2018

Penam je stálice na trhu a neznám výrobek od nich, co by mi nechutnal. Špičky jsem objevila náhodou v obchodě, na zkoušku vzala čokoládovou, jen se po ní zaprášilo, takže jsme otestovali i další příchutě a od té doby je to téměř denní náš zákusek k odpolední kávičce.

18.07.2018

Značku Penam doma zbožňujeme. Máme odzkoušené jen špičky čokoládové a jablečné a s náplní opravdu nešetřili. Děti to zbaštily a chtěly ještě :-) Jako vždy měkké a chutné. Vzala jsem je s sebou na výlet a byla to skvělá volba!

18.07.2018

Výborná k snídani,ke svačině i na cesty.Chutnaly jsme všechny příchutě.Nejvíce se osvědčila jahodová a čokoládová.Beru je když jedu s vnoučaty na výlety do batůžku a manžel po nich sáhne ke kafi.A když jedu za vnoučaty místo oplatků beru špičku.

17.07.2018

Mela jsem casto, s ruznymi prichutemi. Hodi se doma na chvili, kdy premyslite po cem sahnout, k caji, ke kave, kupuju i pro seniory, je to mekke a dobre pro ty, kdo maji potize s jidlem kvuli zubum. Baleni se hodi i na cesty.

17.07.2018

Já je prostě miluju. Taková výborná, rychlá snídaně o kterou se můžu podělit. A když náhodou není s kým se dělit prostě to zbaštím sama. Ke kávě a čaji pro mne suprová volba, lepší jak kdejaká drobivá sušenka

17.07.2018

Chuť je skvělá. Vybrali dobré příchutě. Ideální svačinka na výlet. Oceňuji hlavně to že náplň nejen skvěle chutná ale taky že na ní nešetřili. Výborný nápad. Určitě doporučuji koupit a ochutnat. Zasytí.

17.07.2018

Značka PENAM je známkou kvality. Všechny jejich výrobky jsou velice dobré. Takže i já jako maminka je kupuji dětem - jako sladkou svačinku. Náplněmi nešetří. Jeden čas u nás vítězila tvarohová náplň, nyní vedou povidla.

17.07.2018

Značka Penam je moje velmi oblíbená, nejčastějí jím záviny, celouzrnný chléb a tousty, nemůžu si tuto značklu vynachválit :) mají opravdu výborné jídlo, nové věci od nich stále zkouším. Výborné na cesty i do školy. :)

17.07.2018

Značku penam znám už spousty let a u nás doma patří mezi oblíbené. Tenhle výrobek sem už zkoušela a sem spokojená. Cena je přijatelná, chuť je skvělá a hodí do kabelky jako svačina v případě, kdy nestíhám.

17.07.2018

Přítel je veliký milovník máku, takže u nás vedou makové špičky, já třeba více tvaroh. Určitě vyzkoušíme i tyto, protože vypadají velice lákavě 😍 hlavně ta jahodová. Pro děti je to skvělá svačina na výlet ,takže za nové příchutě dávám palec nahoru. Cena je taky přijatelná 😊

16.07.2018

Značku Penam kupuji několik let.Tento nový výrobek Špička ocení nejen děti,ale i dospělí.Několik příchutí,že si každý najde tu svou.Sladká svačinka,která má úžasnou chu a hodí se při víletech,tak i doma.Kdo je mlsný jako moje rodina,musím ji jen doporučit.

Žádné.

16.07.2018

Určitě výborné výrobky, které ocení nejen matky s dětmi. Velice oceňuji, že se nešetří s množstvím náplně, což bývá u ostatních výrobků zcela samozřejmostí. Také ovoce je velmi dobře vybráno, jahody, jablka i ta čokoláda. Také kvituji, že nejsou tyto špičky přeslazené a těsto je krásně nadýchané. Já doporučuji.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat