TESTOVÁNÍ: Luxusní tělový balzám Onclé navrátí pleti krásu i zdraví

24.05.2021 | Testování

Málokterá žena je sama se sebou spokojená natolik, že neřeší pomerančovou kůži, strie, vrásky, jizvy nebo suchou a drsnou kůži na loktech a kolenou. Špatnou zprávou je, že se blíží období odhazování svršků, takže všechno tohle bude vidět. Mezi dobré zprávy patří ta o existenci luxusního tělového balzámu Onclé s kmenovými buňkami, který pleť zkrášluje. Hledáme 20 testerek, které ho vyzkoušejí! A o tenhle produkt si můžete i zasoutěžit!


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 52 testerek


Suchá a dehydratovaná pleť. Jaký je mezi nimi rozdíl? Suché pleti chybí správná výživa, té dehydratované zase voda. Výsledkem u obou případů je snížení funkce ochranné bariéry, ale i svědění, zarudnutí, podráždění a pnutí pokožky. Dehydratace přitom může potkat každý typ pleti, tedy nejen suchou a atopickou, ale i tu smíšenou až mastnou se sklonem k akné.

Proč už nic není jako dřív?

Mezi důvody pochopitelně patří nedostatečný pitný režim, a to hlavně během a po fyzické zátěži (pozor na vylučování tekutin při cvičení), dlouhodobý stres, jehož vinou se vyčerpávají hormony zodpověděné za řízení hladiny tekutin v těle, a v neposlední řadě také dieta založená na omezení příjmu sacharidů.

Právě sacharidy totiž na sebe vážou vodu, takže jakmile přejdete na některou ze současných populárních redukčních režimů, může se stát, že svoji pleť za pár dní či týdnů doslova nepoznáte. Proto je péče o ni, a to v jakékoli životní fázi, tak klíčová. Že nemáte čas dlouhé minuty stát před zrcadlem a vtírat do pokožky séra a drahé krémy za tisíce? Však to ani nemusíte. Stačí, když sáhněte po „balíčku“, který vaší pokožce poskytne vše, co potřebuje – bez toho, aby zruinoval vaši peněženku.

Privátní wellness centrum ve vlastní koupelně

Luxusní tělový balzám Onclé s kmenovými buňkami podporuje přirozenou schopnost regenerace kožních vrstev a jejich hydrataci. Je tedy vhodný pro stárnoucí a dehydratovanou pokožku. Ovšem nejen pro ni. Jelikož ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pleti při striích a jizvách, ocení ho i nastávají maminky a všechny ženy, které se chtějí samy sobě líbit. Redukuje totiž celulitidu a příznivě působí na hladkost a zlepšení elasticity pokožky.

Balzám je bohatý na vzácné přírodní oleje (bio šípkový, mandlový, SQUALAN, meruňkový, broskvový, bavlníkový), omega-3, 6 a 9 mastné kyseliny, vitaminy A, E, F a další přírodní antioxidanty. Obsahuje i 3D kyselinu hyaluronovou, která se ve světě krásy skloňuje ve všech pádech. Právě ona dlouhodobě hydratuje a vyživuje pokožku celého těla, včetně obličeje.

Za jak dlouho poznáte rozdíl? 

Příjemné je také zjištění, že tělový balzám Onclé nezanechává mastný film, takže jakmile jej vmasírujete na potřebná místa, můžete se obléct a odejít třeba do práce. Bez stresu a čekání, až se krém vstřebá. Navíc je bez geneticky modifikovaných organismů. A jak často by se měl nanášet? Ideálně dvakrát denně po dobu minimálně dvou měsíců. Konečná doba užívání je ale individuální a výsledky se mohou lišit.

Cena: 449 Kč

Více informací najdete na www.oncle.cz

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 20 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, zda je pro ně celulitida a strie noční můrou? 
HLASTE SE DO 6. ČERVNA 2021.
Vybrané testerky získají 1ks luxusního tělového balzámu Onclé.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 23.06.2021

Na první pohled vás určitě zaujme jeho krásné balení, které opravdu působí luxusně. Balení s dávkovačem hodnotím jako velké plus, jelikož si můžete dát jen množství jaké chcete. Balzám má jemně růžovou barvu, příjemnou nevtíravou vůni, a není lepivý ani mastný. Vstřebávání krému bylo u mé vysušené pleti okamžité, po pár dnech už jsem nanášela menší množství na jednotlivé partie. Aplikovala jsem na tělo ráno a večer. Moje pokožka je i po této krátké době hydratovanější a jizvy dle mého pružnější . Jsem zvědavá, jak bude působit časem na moje strie a celulitidu. Cena balzámu je úměrná ke kvalitě výrobku. Pokud nemáte rádi převoněné a mastné krémy na tělo jako já, tak opravdu doporučuji vyzkoušet tento luxusní balzám od této značky, a to nejen maminkám. Děkuji z možnost testování tohoto balzámu.

Žádné jsem nenašla.

vybraná testerka | 21.06.2021

K testování jsem přistoupila naprosto nezaujatě. Velký plusobý bod - český výrobek. Obal - líbí se mi - působí jemně a žensky, popis produktu je na něm jasný, zvýraznění hlavních předností dostatečné. Textura - příjemně nelepivá, jakoby nemastně hutná, sama o sobě dává pocit schopnosti zjemnění a hydratace, výživy. Vůně - mile nevtíravá, ženská, čistá, zapíše se do vědomí, ale není agresivní. Výše zmíněné je pro mě moc důležité, co se dalšího přístupu k produktu - důvěře v něj - týče, aneb smysly jsou mocné:) Produkt jsem používala poctivě každý den ráno i večer a to od hlavy po paty - ano, odložila jsem pleťový krém a Onclé používala i na obličej ač výrobce píše o používání na postižená místa 2x denně, na testování je dle mě málo času a já jsem se zkrátka snažila vytěžit ze svého času maximum. Onclé moc mile překvapilo - plet je jemnější, jakoby napitá, kůže na těle prokazatelně zjemněná, aplikace příjemná, kůže jakoby mládne, tam kde, se při ohybu dříve svrašťovala teď vytvoří pouze přirozený, klasický ohyb. To mě asi překvapilo nejvíce a mám v plánu pokračovat v užívání balzámu i nadále(už mám objednáno několik dalších výrobků Oncle), protože cítím, že jsem ještě neměla - resp. mé tělo ještě nemělo čas dostat z balzámu maximum. Ráda a upřímně jej doporučím nejen ženám, které trápí jizvy, strie a celulitida, ale všem, kteří touží po jemnější, prozářeně pokožce.

Z počátku jsem byla mírně skeptická. Jde o to, že mám obecně nedůvěru k pojdu kmenové buňky, placenta apod. ve vztahu ke kosmetickým produktům. Pumpička není moje nejoblíbenější aplikace, resp. aplikace je příjemná, ale protože jsem šetřivá a kosmetika, kterou používám je spíše v dražší cenové třídě, musím pak obal rozstřihnout a vypoužívat jej celý.

vybraná testerka | 21.06.2021

Balzám na tělo má velice příjemnou vůni a perfektně se nanáší. Chvíli trvá než se vstřebá, ale aspoň dojde k větší masáži a k prokrvení partii, kde je potřeba redukovat celulitidu. Po vice jak týdnu používání cítím, ze pokožka je pevnější a zářivější. Určitě v používání budu pokračovat dal. Konzistence a vůně produktu mi naprosto vyhovuje.

Při nanášení je potřeba si vyhradit alespoň 15 minut na důkladnou masáž a vstřebání.

vybraná testerka | 21.06.2021

Měla jsem tu možnost otestovat tento krém od @oncle_cz na strie a celulitidu. Do té doby jsem tuto značku znala především jako dětskou kosmetiku , která je naprostá topka, proto jsem byla plná očekávání. Krém mě absolutně nezklamal, ba naopak ještě předčil moje očekávání. 😉 Krém luxusně voní a je neskutečně jemňoučký. Pokožka je po něm krásně hebká a po pravidelném používání vypadá daleko lépe.Za mě je tento krém opravdu super a stojí za to trochu si připlatit .

Cena, která ovšem je v tomto případě akceptovatelné, protože krém je opravdu skvělý.

vybraná testerka | 21.06.2021

Je trošku hutný, ale skvělé se roztírá.🧴 Rychle se vstřebává, není mastný a pokožka zůstává na dotek jemná(mandlový olej) a zpevněná.‼️K tomu všemu nádherně voní(broskvový olej) 🍑a vůně vydrží i na těle. Mažu si s ním i obličej💆‍♀️ a je to příjemná "změna". Na obličeji jentak nějaký krém nesnesu, ale tento mi nevadí a dokonce mi pomáhá udržet pleť čistou a zdravě vypadající, že se ven ani trochu nelíčím🤷‍♀️ Zda bude mít účinek na strie teprve uvidíme, to bývá běh na dlouhou trať 🙂 *Krade mi ho i tříletý syn, kterému krém také voní a líbí se mu, že má pumpičku- ideální množství, žádné plácání

vybraná testerka | 21.06.2021

Tělový balzám Onclé je ve velmi praktickém balení s pumpičkou. Správné a hygienické dávkování je předností. Balzám má velmi příjemnou vůni po ovoci, lehce se roztírá, vstřebává, není mastný, hydratuje. Pokožka zůstává jemná až sametová. Mám na stehnech celulitidu. Po týdnu testování je pokožka pevnější. Mám citlivou pokožku, ale po balzámu jsem neměla žádnou alergickou reakci. Balzám jsem testovala i na pažích, které mám velmi suché a v těchto letních dnech je potřeba je hydratovat. Jsem velmi spokojena.

Cena je vyšší , ale přírodní složení a kvalita je prioritní při výběru jakékoliv kosmetiky.

vybraná testerka | 20.06.2021

Tělový balzám Onclé má praktickou pumpičku, kterou velice oceňuji. Vůně je krásná, příjemná mandlovo meruňková. Skvělá konzistence a perfektně se roztírá. Strie nemám, celulitidu ale ano. Je to přeci jen krátká doba, ale rozdíl vidím. Pokožka je mnohem hebčí a jakoby sametová a celulitida se lehce zlepšila. Co je pro ně nejdůležitější je ale to, že mám velice citlivou pokožku a po tomto balzámu nemám žádné alergické reakce. Rozhodně budu používat i nadále.

vybraná testerka | 20.06.2021

Balzám je balen v lahvičce s pumpičkou pro přesné dávkování, žádné plýtvání. Velice příjemná jemná vůně. Konzistence není příliš hustá velice dobře se roztírá. Dobře se vstřebává a nezanechává mastnou stopu. Pokožka je po použití jemná hydratovaná. Strie už nejsou červené a dost zesvětlaly, drobné vymizely.

cena je vyšší, ale kvalita to vyváží

vybraná testerka | 20.06.2021

Velmi jemná brosková vůně, která opravdu nikoho neurazí a každý si ji zamiluje hned po prvním ovonění. Perfektně se roztírá, krásně se vstřebává a opravdu nezanechává mastný film. Po použití je pokožka krásně hydratovaná, provoněná a příjemná na dotek. Co se týče výsledků celulitidy, tak bohužel po tak krátké době nemůžu zhodnotit, ale drobné strie, které jsem měla se postupně ztrácejí 😉

Trošku vyšší cena, ale kvalita tomu odpovídá

vybraná testerka | 20.06.2021

Toto tělové mléko je super musim vyzdvihnout tu úžasnou příjemnou vůni která mě úplně překvapila taky super krémová konzistence ❤️ale co musim vyzdvihnout tak je ze mi opravdu zpevnil kůži po porodu mi zůstaly strie... Celulitidu mam snad az na bradě 😂 ale opravdu musim rict ze me tento balzám příjemně prekvapil jak zapusobil a kůži mi zpevnil ❤️

vybraná testerka | 19.06.2021

Onclé tělový balzám má praktický obal s pumpičkou, která umožňuje přesné dávkování. Krém je vláčný, má jemnou konzistenci a dobře se roztírá. Nezanechává mastný film. Vůně krému je trochu neobvyklá, ale příjemná. Po jednoduché aplikaci formou rozetření se krém rychle vstřebává do pokožky. Pokožka je díky balzámu vláčnější, hydratovaná a také pružnější. Díky tomu jistě napomůže k prevenci, či omezení celulitidy, ale vzhledem ke krátké době testování není možné hodnotit konečný výsledek. I přesto je možné tělový balzám Onclé doporučit, protože prokazatelně ovlivňuje stav pokožky k lepšímu.

žádně

vybraná testerka | 19.06.2021

Telový balzam je veľmi dobrej konzistencie , snadno sa rozotiera, rýchlo sa vstrebava a má veľmi príjemnú vôňu. Musím povedať že pri dlhšom používaní vidím máličko vypnutejsiu pokožku, verím tomu že keby som si kúpila dalsi balzam a používala ho treba pul roku v kuse moja pokožka na stehnách (tam mám trosku začínajúcu celulitídu ) by bola hladsia.

Jediný zápor pre mna je asi vysoká cena balzamu, nie každý si môže dovoliť kúpiť balzam za 400kc

vybraná testerka | 19.06.2021

Luxusní tělový balzám Onclé s kmenovými buňkami je vážně luxusní. Pokožku mého těla pohladil, strie ani celulitida nikdy nezmizí, ale balzám dokáže redukovat celulitidu a pokožku zjemnit a o to prostě jde! Vůně je příjemná, balzám se hezky vstřebával do pokožky, jediné, kde jsem ještě balzám nezkoušela je obličej. Tam to musím napravit. Víc jsem se soustředila na problémové partie, kde se to striemi hemží požehnaně. Balzám mohu jen a jen doporučit, další balení si ráda sama koupím.

Cena je trochu vyšší, ale odpovídá kvalitě!

vybraná testerka | 19.06.2021

Především oceňuji praktické balení s pumpičkou, díky které je dávkování hygienické a jednoduché. Konzistence krému je velmi příjemná a rychle se vstřebává do pokožky, která po natření vůbec nelepí. Vůně je intenzivní a mně osobně se líbí a vůbec mi nevadí. Výsledky zatím ještě nejsou tak patrné, ale kůže se zdá být hladší, jemnější ale i pevnější.

vybraná testerka | 19.06.2021

Tělový balzám na hloubkovou obnovu Onclé má praktické balení s dávkovací pumpičkou, kterou mám velmi ráda. Sice ze začátku jsem s ní trochu zápasila, byla jakoby zaseklá, ale asi to tak má být, aby tento luxusní tělový balzám jen tak nevytekl, což by byla fakt škoda, protože... Super konzistence, nádherně se aplikuje, krásně se roztírá, během chvilky se vsákne, takže opravdu se lze hned obléknout, protože balzám zůstane v pokožce a vůbec se nelepí. Navíc velice příjemně voní, cítím meruňku, broskev, mandle a po aplikaci si připadám jako v bavlně. Obsahuje i 3D kyselinu hyaluronovou a jedinečnou biosložku kmenových buněk Akosky Apium, což je opravdový skvost! Používám na strie na bříšku, zadečku a stehnech. Je to sice zatím krátká doba, ale už teď vidím první výsledky, kůže je pěkně zpevněná, není povadlá, ba naopak pružnější, strie jsou méně výrazné, a opravdu nádherně voním. Tento balzám budu používat dále a určitě si i koupím další balení. Věřím, že pravidelným používáním se budou strie a celulitida více a více ztrácet ;-) Za mě je to právem specialista na krásnou pleť, všem doporučuji vyzkoušet!

vybraná testerka | 19.06.2021

Dobrý den. Měla jsem možnost testovat výrobek oncé od značky linteo, jde o přípravek (balzam na tělo) který zabraňuje striím a celulitidě, je tvořeny z 99% přírodních látek, což je opravdu vyhoda ( doufám také, ze není testovány na zvířatech) jako první mě uchvátila jeho vůně, která je opravdu nádherná, je poměrně silná a letní, spíše jak nějaké ovoce (tipuju meruňky, broskev) roztira se nádherně a těším se na výsledky Má super zavíráni

vybraná testerka | 17.06.2021

Jako první mě učarovala jemná vůně balzámu a jeho broskvová barva. Díky praktické pumpičce si nadávkuji do dlaně přesně kolik potřebuji - a stačí skutečně málo. Krásně se roztírá, rychle se vstřebává, nemastí ani nelepí. Pokožka je po nanesení hebká na dotek a jemně provoněná. Na posouzení po týdenním používání je ještě brzy, používám na stehna a zadeček proti celulitidě a hlavně teď, protože jsem v 7. měsíci těhotenství, tak na bříško jako prevenci proti striím. Tak uvidíme na konci, zda díky němu se mi neobjeví další strie. Díky pumpičce i že je potřeba balzámu poměrně málo věřím, že mi vydrží i po porodu a díky kvalitnímu složení i věřím, že balzám bude skutečně účinný.

Možná pro někoho vyšší cena, ale vzhledem ke kvalitě složení balzámu se mi zdá přiměřená.

vybraná testerka | 16.06.2021

Jemná a lehká vůně,která nebije do nosu Po nanesení nejste mastní, ale zároveň jde na kůži cítit jak ji zjemní Je opravdu lehký. Pokožka je skvěle hladká, to je úžasný Hydratace se zatim zdá v pořádku, počkám si i na období extrémně suché pokožky, jak si s tímto poradí. A za mě všechny vyrobky této značky mají krásné obaly a oceňuji pumpičku, tu mám raději.

Nevim o ničem, zatím. Možná pro někoho zápor může být cena.

vybraná testerka | 16.06.2021

Děckaaa, ta vůně je 🔝 Nádherně a rychle se vztřebá Zanechává pokožku dokonale hydratovanou Zatím používám chvíli, ale strie se opravdu ztrácí🙏❤️ Opravdu se velice těsím na vysledwk po 2-3mesicich pravidelneho uzivani, verim ze i celulitida uteče a strie se krásně vyhladí. Kazdopadne doporuciji vyzkouset!

vybraná testerka | 12.06.2021

Onclé tělový balzám s kmenovými buňkami se naprosto dokonale postaral o moji pokožku - po celulitidě, striích a jizvách ani památky. Balzám příjemně voní, lehce se roztírá i vstřebává. Moje pokožka je vyživená, hydratovaná, vyhlazená a chráněná. Kvalita a složení balzámu naprosto převyšují nad cenou za kterou je prodáván.

Žádné.

21.01.2024

tělový balzám od oncle je super krásně vyživuje a hydratuje

20.10.2023

Luxusní tělový balzám dodává pokožce výživu, hydrataci, vitamíny. Bojuje s drobnými nedokonalostmi pokožky. Učiní ji vláčnou, pružnou, zdravější. Praktická lahvička, snadné nanášení i roztírání. Nelepé, nedráždí.

22.05.2023

Krásné ženské balení, které působí luxusně. Balzám je příjemný, dobře se vstřebává. Pokožka je pěkně pevná, vyživená a voňavá.

01.03.2023

Unikátní produkt zejména pro čerstvé maminky. Pomáhá s potlačením strií a dalších nedokonalostí na pokožce. Jemná olejovitá struktura, dokonalé vstřebávání. Dodává pružnost a pevnost. Osvědčená značka.

Vyšší cena.

19.02.2023

Luxusní pleťový balzám s nádhernou vůní a super složením

16.02.2023

Luxusní výrobek od prověřené značky. Dodává pleti pružnost a jemnost. Pomáhá posílit a ozdravit pokožku d hlubších vrstev, účinně bojuje proti strijím či celulitidě. Potlačuje nejednotnost pokožky. Jemná vůně. Díky ideální konzistenci se snadno nanáší, dobře roztírá, dokonale vsakuje.

Vyšší cena

19.01.2023

Tento těloví balzám mohu všem vřele doporučit určitě stojí za to

12.01.2023

Mám ráda tento krém, hezky mi zpevnil kůži jsem moc spokojená

08.01.2023

Krém je hutny dobře se roztira a vstřebává. Pokožka je hydratovana

23.12.2022

Tento telovy balzam je moc dobrý, rada si ho opět znovu koupim

19.12.2022

Tento tělový balzám je skvělý, velice mi pomohl s pletí

29.11.2022

Příjemně se roztírá ,vůně jemná ,dodává pokožce vitalitu.

20.11.2022

Jiný tělový balzám už nepoužívám, pouze tento od Onclé

14.11.2022

Tento tělový balzám je naprosto luxusní používám ho denně

04.11.2022

Cena balzámu je úměrná ke kvalitě výrobku. , , není tak parfemovaný

04.11.2022

Super luxusní balzám doporučuji všem, hezké složení q vůně

28.10.2022

Příjemná jemná vůně, pokožka je krásně vyživená

žádné

10.10.2022

Zbavila mou pleť vrásek a pomohla mi s menšími pupinky

17.03.2022

Tělová kosmetika Onclé dokonale pečuje o pokožku, vrací ji mladistvost

19.12.2021

Tělový balzám krásně voní, lehce se roztírá po pleti

Žádné

25.11.2021

Musím říct, že o značce Onclé jsem se dozvěděla díky jedné akci, když k nákupu Nutrilonu darovali zdarma produkty této značky. Díky tomu jsem měla možnost vyzkoušet ONCLÉ Čistící olej na zadeček s BIO šípkovým olejem , ONCLÉ vlhčené ubrousky a právě tento produkt Onclé Luxusní tělový balzám s kmenovými buňkami. Musím říct, že krom jejich vlhčených ubrousků jsem se všemi produkty byla nadmíru spokojená a hodlám si od nich nějaké pořídit. Onclé Luxusní tělový balzám s kmenovými buňkami byl naprosto perfektní. Jelikož jsem alergik, tak oceňuji všechny krémy, po kterých moje pokožka nezčervená a tento krém mi naprosto vyhovoval. Zanechával pokožku krásně hebkou. Ohledně strií, tak jsem zatím nějaké velké změny nezaznamenala.

Cena

24.11.2021

Velmi jemný, krásně hydratační krém, který se rychle vstřebává do pokožky. Složení je super.

08.11.2021

příjemný na těle. je vážně luxusní. zamilovala jsem si ho

28.10.2021

Onclé patří k mým velmi oblíbeným produkům. Má šetrné a kvalitní složení a vůbec nedráždí pokožku. POužívéme ji doma celá rodina a všichni jsou velmi spokojení.

nic

13.10.2021

nádhernē voní a dokonale hydratuje..spokojenost 😊😊

28.08.2021

Je to fakt nejlepší.. skvely produkt a doporucuju.

26.08.2021

Kvalitní tělový balzám, jemná vůně

žádné jsem nenašel

26.08.2021

stejně jako kosmetika i t apro nás dospělé je úžasná , jemný , krásně se roztírá a ta vůně , pleť je po použití nádherně jemná

cena

19.08.2021

Onclé je prostě Onclé. Tato značka mne zatím nikdy nezklamala. Je to taková sázka na jistotu

Žádné nejsou. Doporučuji vyzkoušet

29.06.2021

Velmi příjemný tělový balzám s krásnou jemnou vůní. Pleť je po něm svěží.

24.06.2021

Tento balzám nádherně voní,rychle se vstřebává a hydratuje pleť..

21.06.2021

Balzam neskutecne krasne voni, pouzivam jiz delsi dobu a musim uznat ze zlepseni citim. Zacala jsem pouzivat dva mesice pred letem, at to letos v plavkach vypada. Prijemne pumpickove davkovani, dostatecne mnozstvi na jednu davku. Snadno se roztira.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat