Pečujte o sebe i na Vánoce. Vyhrajte jeden ze 3 přírodních krémů Ecowell

30.11.2017 | Vánoce

Během vánočních svátků nejčastěji pečujeme o blaho svých nejbližších a tak nějak zapomínáme sami na sebe. Ale nějaké to rozmazlení si jistě zaslouží každý z nás! Hýčkejte o sebe luxusním přírodním krémem Ecowell Ultra!

Ecowell je značka certifikované přírodní bio/organické kosmetiky původem ze slunného Turecka. Vyniká důmyslným složením vitaminu E a vzácných organických olejů – arganového, meruňkového a oleje z damascénské růže, který je jednou z nejcennějších kosmetických ingrediencí. Růžový olej přirozeně zachovává elasticitu kůže, probouzí unavenou pleť k životu a omezuje tvorbu jemných vrásek. Pomáhá pokožku silně hydratovat a chránit proti nepříznivým vlivům.

Něžná a účinná péče o pleť

Přírodní pleťový krém Ecowell Ultra má extra lehkou neolejovou strukturu, která se rychle vstřebává. Vitamin E působí jako silný antioxidant chránící buněčné membrány před poškozením volnými radikály. Arganový olej je hojivý a bohatý na vitaminy A a E. Účinně snižuje tvorbu mazu, zmírňuje projevy zánětu a pomáhá zvýšit produkci buněk. Meruňkový olej se vyznačuje vysokým obsahem nenasycených esenciálních kyselin a vitaminu A. Pokožku účinně regeneruje a nezanechává pocit mastnoty. Růžový olej přirozeně zachovává elasticitu kůže, probouzí unavenou pleť k životu a omezuje tvorbu jemných vrásek.

Použití: Jemně naneste dostatečné množství krému na čistou pleť. Díky intenzivnímu účinku s rychlým vstřebáváním je pleťový krém vhodný pro aplikaci pod make-up, pro všechny typy pleti a hodí se k denní i noční péči o pleť.

Tip pro vás: Před samotnou aplikací krému zkuste vyčištěnou pokožku obličeje jemně namasírovat od středu obličeje směrem ven (ke spánkům nebo uším). Masáž uvolní nahromaděné napětí, pleť krásně prokrví a zpevní, navíc se prohloubí účinky krému, který po masáži na pleť nanesete.

Cena: 649 Kč

Více informací najdete na liftea.cz

Soutěžte s námi o 3 přírodní pleťové krémy Ecowell!

Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku a odpověď odešlete společně se svou adresou na e-mail redakce@bety.cz.

Z jaké země značka Ecowell pochází?

a) ze Švédska
b) z Japonska
c) Z Turecka

Nápovědu najdete na liftea.cz

Soutěž probíhá od 9. do 14. prosince 2017.

Vyhrává 100., 200. a 300. správná odpověď.

Výherci:

Šárka Poustková, Praha
K. Lachmanová, M. Boleslav
Jana Doleželová, Holešov







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat