Hřešíte o Vánocích? Hrajte s námi o Amylasin pro snazší hubnutí

30.11.2017 | Vánoce

Vánoční svátky končí pro spoustu z nás několika kily navíc. A tak si do nového roku dáváme předsevzetí, že přebytečné kilogramy pěkně shodíme. Usnadněte si plnění tohoto předsevzetí doplňkem stravy Amylasin.

Nadváha a cukrovka představují nejmasovější zdravotní problém populace rozvinutých zemí. Jenou z hlavních příčin obou je strmý nárůst příjmu sacharidů.

Pomoc z přírody

Vědci neustále hledají různé cesty, jak nepříznivý trend nárůstu hmotnosti korigovat. Jendou z nich, a to dost perspektivní, je užívání přírodních látek, které přirozeným způsobem příjem sacharidů omezují. Působí tak, že blokují enzymy, které odpovídají za přeměnu sacharidů na jednoduché cukry, jež tělo dokáže vstřebávat a využít.

A právě tento postup využívá i přípravek Amylasin. Obsahuje látky, které omezují vstřebávání sacharidů ze stravy. Tím je zamezena přeměna na zásobní tuk a hladina glukózy v krvi se snižuje. Při doporučeném dávkování může zabránit vstřebávání až 50 % složitých sacharidů.

Amylasin je doplněk stravy ve formě tablet. Přípravek je určen osobám trpícím nadváhou a obezitou, osobám s diabetem 2. typu.

Vyhrajte jeden ze tří přípravků Amylasin!

Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku a správnou odpověď zašlete společně se svou adresou na e-mail: redakce@bety.cz. Do předmětu napište "HUBNUTÍ".

Pro podporu hubnutí a redukci vstřebávání sachardů je nejvhodnější volbou:
a) D-fenylalanin
b) výtažek z fazolových bobů
c) l-tryptofan

Správnou odpověď najdete na www.bwy.cz

Soutěž probíhá od 17. do 28. prosince 2017

Vyhrává správná 100., 200. a 300. odpověď.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Pstruh s rajčaty

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat