Milostné dopisy už nefrčí. Láska se dnes vyznává esemeskou

Dvoření je dnes stejně rychlé jako moderní technologie a komunikační prostředky. Milostné dopisy totiž už dávno nemají formu papírovou a nečeká se na ně dny. V moderní společnosti neposílá takové dopisy téměř nikdo mladší padesáti let. Naprosto nejoblíbenější formou vyznání lásky a dvoření jsou esemesky a zprávy na Facebooku.

Ze studie, analyzující dvoření tří tisíc dospělých osob, vyšlo najevo, že milostný dopis někdy v životě poslalo jen osm procent lidí, přičemž naprostou většinu z nich tvoří starší padesáti let.

Naopak dvě třetiny dospělých považují za nejvhodnější metodu vyznání lásky esemesku s jednoduchým textem „Miluji tě“. Pro 24 procent dospělých je vhodnou metodou milostné korespondence e-mail, zatímco pro čtrnáct procent je lákavé zanechat milované osobě vzkaz na zdi jeho profilu sítě Facebook. (Čtěte také: Žena toho pravého odhalí do 3 minut)


Má cenu o něj bojovat?
Prozradím vám, zda zůstat, nebo jít dál! Astroložka Anna


Průzkum také odhalil, že docela běžný je virtuální sex, na Skypu si ho užívá pětina dospělých a sex po telefonu si vychutná stejný počet.

„Spousta lidí dnes nepociťuje nutnost dvořit se a svádět. Chtějí okamžitý vztah s okamžitým fyzickým kontaktem, mají pocit, že nemají dost času na romantiku s partnerem. Jenže podceňují fakt, jak moc důležité to přitom je. Pro vztah je velmi důležité vynaložit úsilí, abychom v někom vyvolali pocit, že je milovaný,“ komentovala studii psycholožka Jo Barnettová pro Daily Express.
TIP Bety: Podvedl vás partner? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo mu odpustit? Pomůžeme se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru. Speciál Bety.cz  - Podvedená.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat