Jak se vypořádat s partnerovými kamarádkami

12.04.2011 | Vztahy

Žijete ve šťastném vztahu, partnera milujete, váš život připomíná idylku… Jen kdyby váš vyvolený netrávil tolik času se svými kamarádkami!

Některé ženy partnerovy večery v dámské společnosti poměrně špatně snášejí. Mohou si stokrát opakovat, že na tom není nic divného, vždyť ony samy mají spoustu mužských přátel, ale přesto v nich něco hlodá (nejčastěji žárlivost). Ten pocit je o to horší, je-li ve skupině partnerových kamarádek, s nimž občas (nebo pravidelně) tráví nějaký ten večer v týdnu, i jeho ex-přítelkyně.

Jak se z toho (v uvozovkách) nezbláznit?

Nepředpokládejte to nejhorší

Nepropadejte představám, v nichž kamarádky vašeho partnera nechtějí být jenom kamarádky a jediný důvod, proč s ním tráví čas, je, že ho chtějí svést. Ještě než jim přisoudíte roli děvek, co nemají na práci nic lepšího, než spát se zadanými muži, zamyslete se nad tím, jestli zkrátka jen nemají rády společnost vašeho partnera. Proč vy jste byla minulý týden na pivu (vínu, večeři, čaji…) se svým kamarádem? Protože po něm tajně toužíte a chcete ho svést? Ne, protože je to vtipný a milý společník, znáte se už od školy… Takže hned nemyslete na nejhorší. Navíc k nevěře jsou třeba dva – to vážně tak málo svému partnerovi důvěřujete?

Dejte jí šanci

Partner by vám rád představil svou nejlepší kamarádku, o které už nemůžete ani slyšet, protože s ní tráví na váš vkus až moc večerů a hlavně neustále posloucháte, jak je úžasná? Zkuste se přemoct a k setkání svolte (konečně, kdyby mezi těmi dvěma něco skutečně bylo, asi by vám ji nepředstavoval, tak komplikovaně muži neuvažují). Třeba zjistíte, že je to vlastně skvělá ženská, se kterou si rozumíte i vy. Zkrátka jí zkuste dát šanci.

Buďte milá

Partnerovy kamarádky znáte jen z doslechu a teď je máte i potkat. Nejspíš z toho nešílíte radostí, ale jednou jste s tím souhlasila, tak už nemůžete couvnout. Ačkoli je možné, že vůbec nemáte náladu být společenská, zábavná, roztomilá a přívětivá, buďte. Nemá cenu chovat se ke kamarádkám partnera nepřátelsky. Nemusíte je samozřejmě zbožňovat, ale zvýšíte si šanci, že si alespoň s jednou padnete do oka.

Vyjádřete obavy, ale nepanikařte

Máte vážné podezření, že jedna z partnerových kamarádek skutečně nechce být pouhou kamarádkou? Nebojte se vyjádřit svoje obavy a v klidu je s partnerem proberte. Ale nedělejte scény. Je docela možné, že vám partner nebude věřit (občas jsou muži k náznakům – na rozdíl od žen – až neuvěřitelně slepí). Netlačte na něj. Ale rozhodně nezůstávejte se svými obavami sama.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat