Muž překvapil manželku sexy fotkami: Teď je hitem internetu! (FOTO)

Milujete muže se smyslem pro humor? Tak pak si tohoto určitě oblíbíte. Fotky vznikly jako dárek pro manželku a to s jediným cílem - rozesmát ji! Co myslíte, podařilo se mu to?

Poměrně netradiční narozeninový dárek dostala partnerka Kanaďana Brandona Williamse. Chtěl jí darovat něco speciálního a netradičního, což se mu rozhodně podařilo. Oslovil jejich společnou kamarádku fotografku Masik May, která se věnuje právě Boudoir focení. Styl tohoto focení je doménou hlavně žen, a proto to byla pro oba výzva.


Jak uvedla Masik pro BuzzFeed, dvojici zná dlouhá léta a fotila každou jejich významnou událost. A ani u téhle nesměla chybět! Fotografka Brandona dokázala dostat do všech sexy pozici, v nichž fotí i své klientky.

A určitě nesmí chybět ani v posteli. Masik záběry z kalendáře zveřejnila na své facebookové stránce a hned spustila velkou vlnu lajkování. Za 24 hodin její album dosáhl přes 100 tisíc sdílení. Některé z nich dokonce Facebook zakázal, protože byly prý příliš odhalující a porušovaly pravidla sdílení.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:26
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:51
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat