Manželka musela jet na líbánky sama: Její fotky baví celý internet!

Líbánky mají být nejromantičtější zážitek novomanželů, ale co když jeden jet nemůže? Přesně tohle se stalo mladým novomanželů. Líbánky měli naplánované do Řecka, ale manžel nedostal vízum. Přesto jeho manželka odjela sama a všem dala najevo, jak jí drahá polovička na cestách chyběla!

Huma Mobin a Arsalaan Sever Bhatt, mladý pár novomanželů z pákistánského Láhauru, se těšili na vysněné líbánky v Řecku. Spolu s nimi měli jet na dovolenou navíc i ženichovi rodiče.


Báječnou dovolenou jim ale zkazily úřady, když mladému muži neudělily včas potřebná víza. Novomanželka chtěla původně zůstat také doma, ale dovolená byla již zaplacená a byla by škoda nechat ji propadnou. Proto se všichni rozhodli, že na dovolenou pojedou i bez ženicha.

Manželka Huma tak odletěla s tchyní a tchánem na desetidenní pobyt bez svého milovaného partnera. Pro svého muže poctivě dokumentovala návštěvy památek a všechny zážitky z Řecka. Chtěla dát najevo svému muži, že jí jeho společnost rozhodně chybí, a proto se na všech fotografií tváří velmi smutně. A aby toho nebylo málo, Humě v půlce pobytu spadl telefon do Egejského moře, takže na polovině fotek je ještě s nešťastnějším výrazem a v druhé ruce drží svůj imaginární mobil.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat