Jistým kompromisům je do vztahu vstup zakázán

29.09.2023 | Vztahy

Z každé strany slýcháváme, jak je ve vztahu důležitý kompromis, ale co když tomu tak není? I kompromis má totiž své hranice. Máme pro vás pár situací kde na kompromis opravdu není místo ani mezi partnery.

Z čeho byste nikdy neměli ve vztahu slevit?

Sebeúcta

Setrvávat ve vztahu s někým, jehož životní role je snaha o to, abyste se neustále cítili méněcenní a na dně, je velká chyba. Partneři se mají podporovat a dodávat si sílu. Pokud se tak necítíte, je na čase zařadit zpátečku. Protože sebeúcta a kompromis nejdou dohromady!

Osobní názory/víra

Pohled na svět mohou mít partneři rozdílný, a přesto se mohou skvěle doplňovat a podporovat. Ovšem pokud vás partner/partnerka nutí, abyste se vzdali svých přesvědčení, víry, názorů ve prospěch těch jeho, není to právě základ šťastného vztahu.

Rodina

Je až s podivem, jak často se jeden z partnerů snaží toho druhého izolovat od jeho vlastní rodiny. A to je velká chyba! I když žijete s někým jiným, neznamená to, že stále nejste synem či dcerou (bratrem, sestrou apod.). A rodinná pouta jsou důležitá neustále. Nenechejte se od své rodiny odstřihnout!

Přátelství

Ostatně to, co jsme napsali o rodině, platí i o blízkých přátelích. Jsou a byli důležitou součástí vašeho života, pomáhají se vám s ním v těžkých chvílích poprat. A proto je důležité si je udržet!

Zdroj: názor autora- celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat