Víkend ve dvou. Důvody, proč si dát společnou snídani v posteli

16.06.2018 | Vztahy

Zkuste zavzpomínat. Kdy naposledy jste si s partnerem či partnerkou udělali příjemné ráno a pěkně spolu posnídali v peřinách? Už to nejspíš bude nějaký ten pátek. A to je škoda. Proč si tento příjemný „luxus“ dopřát hned následující víkend?

Máme pro vás hned 5 důvodů!

Nejpříjemnější rána

Ačkoli sobotní či nedělní rána bývají přece jen o něco příjemnější než ta všedních dnů, neznamená to, že by se nedala ještě o několik „levelů“ povýšit. Pěkně zůstat v peřinách a mlsat nějakou dobrou snídani, po boku milovanou osobu… Znáte snad něco lepšího?

Dobrá nálada celý den

A když už jsme u příjemných rán – právě tato denní doba často udává tón celého zbytku dne. Však se říká, že když je někdo celý den bez nálady, nejspíš vstal levou nohou. Aby se tak nestalo, začněte nový den co nejlépe. Snídaně v posteli je skvělou zárukou krásné soboty či neděle!

Malé rande v peřinách

Jídlo plus romantika rovná se u většiny párů večeře ve dvou. Ovšem úplně stejně poslouží i snídaně! Můžete se navzájem krmit, dotýkat se, rozmazlovat… Navíc jste v posteli, takže nějaké zajímavé zakončení ranní romantiky je nasnadě!

Dokonalé rozmazlení

Je po ránu něco krásnějšího, než když vám partner či partnerka přinesou snídani až do postele? Když sami ukuchtí něco, co máte rádi a na čem si pochutnáte? Těžko. Člověk si přijde krásně opečovávaný a milovaný. A co víc, příště si můžete role vyměnit a vy budete rozmazlovat dobrou snídaní partnera/partnerku.

Zdravý začátek dne

Zatímco ve všední dny se při snídani spousta z nás odbývá něčím rychlým a často ne právě výživným, když připravujeme jídlo pro svého milovaného/svou milovanou, dáme si mnohem víc záležet. A tak se na podnose objeví třeba vajíčka, ovesná kaše, ovoce, zelenina… Zkrátka v rámci kreativity pečujeme také o zdraví svých bližních. A to je rozhodně dalším výrazem naší lásky!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat