Malé lži, kterých se dopouštíme na první schůzce

08.11.2017 | Vztahy

První rande je velká událost. A tak se na něj všichni pečlivě připravují. Ovšem tvrdit, že se tváří v tvář člověku, který by mohl být naším potenciálním partnerem/partnerkou, chováme uvolněně a jsme zcela sami sebou, to by nebylo úplně pravdivé. Spousta z nás se dokonce uchyluje k malým lžím. V čem lžeme nejčastěji?

Už je to za mnou

Máte za sebou bolestný rozchod, ale rozhodli jste se, že přestanete smutnit a porozhlédnete se, zda by někde okolo vás nebyl člověk, který by vám zase vrátil víru ve šťastný partnerský život. Ale to samo o sobě ještě neznamená, že jste se přes rozchod zcela přenesli. Ovšem říkat to muži/ženě, co sedí na první schůzce naproti vám, že je vlastně vaším pokusným králíkem, na kterém si vyzkoušíte, zda už jste pro randění připravení, nezní jako dobrý nápad…

Už jsem jedl/jedla

S tímto se potýkají hlavně ženy. Co na první schůzce vlastně jíst? Když si dáte salát, nebude si potenciální partner myslet, že jste jedna z těch potrhlých dietářek, co nikdy nic nejí? Jenže co když budete příliš nervózní na to, abyste si dala něco „pořádného“? A když spořádáte čtyřchodové menu, nebudete působit jako Otesánek? Takže výmluva typu „už jsem jedla“ se občas i hodí.

Mám nabitý rozvrh

V pondělí chodím do fitka, v úterý máme posezení s kolegy, ve středu jsem slíbila kamarádce, že s ní půjdu nakupovat, čtvrtek zatím nic nemám a v pátek odjíždím na celý víkend…“ To zní přece jen o něco líp než „já mám volno pořád, po večerech sedím doma před televizí“. A proto si o svém rozvrhu trochu vymýšlíme. Abychom vypadali opravdu žádaně a ne zoufale osaměle.

Byla to dovolená mého života

Co na tom, že letošní dovolená proběhla s kamarádkou kdesi u rybníka, kde jste obě proplakaly krabice papírových kapesníků nad svým osamělým životem. Kdybyste na první schůzce zabrousili na téma dovolená, trochu si ji přece přikrášlíte. Nádherné počasí, krásná příroda, skvělí lidé na každém kroku… Přece si hned nebudete stěžovat!

Napsala mi kamarádka, musím jít

Známe to skoro všichni – občas prostě první schůzka neprobíhá tak, jak bychom si představovali. A najednou se jako jediná možnost záchrany jeví urychlený odchod. Jak ho odůvodnit? Taková rychlá rodinná či přátelská krize se hodí. A v době mobilních telefonů není nic snazšího než předstírat, že vám práv napsala tetička/kamarádka/brácha apod. s tím, že nutně potřebují vaši přítomnost.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:19
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:42
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:41

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat