Taťkovské typy mužů jsou v seznamkách úspěšnější než hubeňouři

28.12.2017 | Vztahy

Ačkoli se zběžným prohlédnutím sociálních sítí a médií může zdát, že dnes mají šanci na seznámení jen dokonalé pekáče buchet a nabušené bicepsy, v reálném světě tomu tak není. Analýzy úspěšnosti profilů na jedné ze seznamovacích aplikací totiž odhalily, že ženy dávají třeba větší přednost taťkovským tělům alias dad bod než hubeným mužům.

Přitažlivý tuk

Muži, kteří mají sice svaly, ale taky nějaký ten tuk na nich, se totiž těší většímu zájmu než dnes tolik prosazované štíhlé tělo. Platí to na seznamce Inner Circle, kde mají muži taťkovského typu více shod než pánové štíhlé linie. Vyplývá to z analýzy dvou tisíc uživatelů této aplikace.

„Nejpopulárnější jsou stále atletická těla, pak muži s průměrnou muskulaturou. Po nich ale následují hned taťkovské typy. To je dobrá zpráva pro muže, kteří se hodlají o Vánocích dobře najíst,“ tvrdí šéf seznamky David Vermeulen.

Muži se strništěm a krátkou bradkou jsou nejoblíbenější. Dlouhý plnovous je sice moderní, ale u žen neboduje.

A co ženy?

Ženám na profilových obrázcích nejvíce prospívá červená barva – je totiž sexuálně dráždivá a zvyšuje ženský sexappeal.

„Člověk musí být doslova extrémně viditelný, když vejde do místnosti plné lidí, takže když má červený kabát, může mu to pomoci vyniknout. A získá si více pozornosti u potencionálního seznámení, platí to i pro seznamky, kde je jedním z tisíců,“ dodává Vermeulen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat