Single ženy si lásku často sabotují svojí vinou

21.08.2023 | Vztahy

Neustále přemýšlíte, proč zrovna vy jste neustále single? Kde může být chyba? Pak vězte, že existuje jistá pravděpodobnost, že můžete mít na svém neúspěchu ve vztazích sama lví podíl.

Kvůli jakým chybám jste možná i vy single?

Stále první schůzky

Pozvání na schůzky sice neodmítáte, ale na druhou už se obvykle nedostane. Možná děláte něco špatně! Nestěžujete si příliš na svůj život? Nezastrašujete muže řečmi o svatbě a dětech, ačkoli ho vidíte poprvé v životě? Zkuste se zamyslet, jestli není něco, co by se dalo ve vašem chování změnit. První dojem je jen jeden!

Láska? Neexistuje!

Máte pocit, že vás už láska nikdy nepotká, a tak si pohráváte s myšlenkou, že nejspíš asi neexistuje. Pokud si něco takového vsugerujete, pak nemáte šanci…

Věčná čekatelka

„Sedávej panenko v koutě“ už dávno neplatí. Nečekejte, až se zjeví princ na bílém koni (protože on se nezjeví) a vydejte se ho aktivně hledat! Kdo říká, že pozvání na schůzku musí vzejít od muže! Převezměte iniciativu!

Co si myslí ostatní

Neberte si kritiku týkající se výběru vašich partnerů ze strany svého okolí příliš k srdci. Jistě, v některých případech mají pravdu (například pokud se zamilujete do alkoholika spod.), ale odmítat muže jen proto, že se o něm vaše kamarádka vyjádřila nepříliš lichotivě, je chyba. Dejte především na sebe a svou intuici!

Co mi vadí a nevadí

Každá žena má nějaké představy o svém ideálním partnerovi. A i když jsou některé spíše z oblasti snů, jiných je třeba se držet. Nemá cenu snižovat neustále své nároky jen proto, abyste nezůstala sama. V takovém partnerství nebudete šťastná – a brzy ho ukončíte.

Pan nedosažitelný

Ať už je to manžel kamarádky, nadřízený, někdo, kdo bydlí na druhém konci republiky (nejlépe se svou přítelkyní) apod., spousta žen podvědomě nechce opustit myšlenku, že by onen muž měl být s nimi. A nedovolí nikomu dalšímu, aby se jim přiblížil.

Pan neperspektivní

Spousta single mužů netouží po vážném vztahu. Ale když to na schůzce svěří svému ženskému protějšku, žena nad jeho prohlášením v duchu mávne rukou, protože přeci „všichni toužíme po vážném vztahu“. Chyba. Takto odhodlaného muže nemůžete změnit, je to zbytečné plýtvání silami.

Zdroj: www.psychalive.org/why-am-i-still-single/, www.instyle.com/lifestyle/why-am-i-single, názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat