Vyznání beze slov. Jak muž dává najevo, že vás miluje

13.01.2018 | Vztahy

Někteří muži nejsou zrovna skvělými řečníky, pokud jde o vyjadřování citů. Platí to i na toho vašeho, a tak občas přemýšlíte, jestli vás vůbec miluje, když vám to nikdy napřímo neřekne? Pak se nejspíš budete muset zaměřit na neverbální vyjádření lásky.

Jak také muž říká „miluju tě“, i když mlčí?

Polibek a úsměv

Když vás políbí, usměje se? Skvělé! To je jasné vyjádření lásky, úplně stejné, jako kdyby vám zpíval pod oknem serenády.

Naši přátelé

Kdykoli jste ve společnosti jeho přátel, všichni se na vás usmívají a je jasné, že vás mají prostě rádi. Důvod je také jednoduchý – oni totiž vědí, jak moc pro jejich „kámoše“ znamenáte, a tak vás přijali mezi sebe.

Z očí do očí

Jak se říká, oko je oknem do duše. A lásku rozhodně prozrazuje. Jak? Třeba tím, že se vám partner často dívá do očí. I když jste ve společnosti, nevynechá příležitost, aby vám nevěnoval přímý pohled.

Příjemná překvápka

Nečekaně vás vyzvedne v práci, pozve na večeři, přinese malý dáreček nebo květinu, ačkoli narozeniny nebo výročí je v nedohlednu. Takhle malá gesta jasně vyjadřují mužovy city.

Malé detaily

Váš partner moc dobře ví, jakou pěnu si ráda dáváte do vany, kolik lžiček kávy chcete do šálku, jaké jsou vaše oblíbené květiny. Nejsou to životně důležité informace. Ale právě proto je tak klíčové, že si je pamatuje. Kdyby vás nemiloval, nestály by mu za to.

Co přinese budoucnost

Vaše společné plány přesahují to, co budete dělat příští víkend. Váš partner s vámi probírá i dlouhodobé záměry. Nebojí se mluvit o manželství, rodině apod. O jeho citech k vám není třeba pochybovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat