Komplimenty lahodící mužskému egu a uchu

19.08.2023 | Vztahy

Kdo by nemiloval nejrůznější pochvaly, poklony a komplimenty! I muži rádi slyší, jak jsou skvělí a dokonalí. Jste si jistá, že svému partnerovi lichotíte dostatečně často?

Následující komplimenty muži slýchají moc rádi. Zkuste je používat častěji!

Nikdo mě nerozesměje jako ty

Snad neexistuje muž, který by netoužil umět rozesmávat ženy. Však je také smysl pro humor nejvíce hodnocenou mužskou vlastností! A tak před svým partnerem netajte, že vás dokáže rozesmát jako nikdo jiný a jak zábavný je život s ním.

Když jsi se mnou, cítím se v bezpečí

Muži mají od přírody tendence a potřebu ženy ochraňovat – o to víc se pak obávají o bezpečí té „své“. Naplňuje vás partnerova přítomnost takovým tím příjemným klidem, kdy se po jeho boku cítíte chráněná, silná a ničím a nikým neohrožovaná? Dejte mu to najevo!

Nejvíc se mi na tobě líbí, že…

Ačkoli by vyznání typu „miluju tě/mám tě ráda/je mi s tebou dobře“ neměla ve slovníku partnerů chybět, jsou přece jen lehce obecná. Zkuste proto vsadit na konkrétní vlastnost, kterou na svém milém obdivujete! Uvidíte, že takový kompliment bude mít úspěch.

Jenom díky tobě jsem…

Jak si partneři vzájemně vstoupí do života, často změní pod vlivem toho druhého svůj pohled na některé věci, někam se posunou… Cítíte, že jste díky muži po svém boku v něčem lepší a jiná (tedy v dobrém slova smyslu)? Nenechávejte si to pro sebe!

Mám ráda tvou mámu/sestru/tvého kamaráda…

Je vám dobře s někým z partnerovy rodiny či jeho nejbližšího okolí? Nejenže je to dobrá zpráva pro vás (však si vzpomeňte, kolik pomalu hororových historek se vypráví o snachách a tchyních), ale také pro něj. Pokud mu dáte najevo, že je vám dobře v přítomnosti někoho, na kom vašemu muži opravdu záleží, zvedne mu to sebevědomí.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat