Je ON tím pravým? Otestujte ho!

23.02.2012 | Vztahy

Jsme spolu dlouho, ale jak mám vědět, že je to ten pravý? Tuhle otázku si každá z nás kladla minimálně jednou v životě. Odpověď není nijak lehká, ovšem je pár indicií, které v jejím nalezení mohou pomoci.

Není pro vás tím pravým, když…

… civí na ostatní ženy.
Každý muž se čas od času ohlédne za hezkou ženou, jež ho míjí na ulici. Tak jako každá žena občas tajně zašilhá po přitažlivém muži (důvodem, proč se ženy tak okatě neotáčejí, je podle některých teorií fakt, že na rozdíl od mužů mají periferní vidění). Ovšem pokud váš vyvolený nevnímá, co mu říkáte, protože v restauraci právě očima svléká servírku, nebo neustále pokukuje prakticky po všem, co se dá označit slovem „žena“, může to znamenat, že stále hledá.

… máte pocit, že s ním musíte hrát hry.
Nejste k němu upřímná, nedokážete mu z nějakého důvodu jednoduše vysvětlit, co chcete a po čem toužíte, tajíte před ním i věci, které byste mu ráda svěřila, ale netroufáte si? Pak dobře zvažte, zda budete mít sílu takhle žít po celý zbytek svého života.

… se s ním necítíte sebejistě.
Předhazuje vám, že jste zase přibrala, diktuje vám, jak máte chodit oblékaná (čímž v podstatě říká, že jste doteď chodila hrozně), mluví vám do barvy vlasů, nehtů, neustále poukazuje na vaše nedostatky, k narozeninám od něj dostanete poukaz na zvětšení prsou… Příkladů je spousta, pravda jen jedna – v takovém případě je lepší to celé odpískat.

… jste na jiné vlně.
Vaše ironické poznámky bere smrtelně vážně, protože slova jako ironie nebo sarkasmus mu nic moc neříkají, jemné náznaky nikdy nepochopí a musíte mu všechno vysvětlit po lopatě. Nebo naopak, vy jste ten, kdo ironii apod. neholduje. Zkrátka se v tomhle ohledu k sobě zrovna dvakrát nehodíte.

… na větu „Miluju tě.“ huhlá nebo mlčí.
Co odpovídá, když mu říkáte, že ho milujete? Neříká vám to samé? Tak to asi něco znamená…

Je pro vás tím pravým, když…

… se navzájem silně přitahujete.
Zbožňuje na vás každý centimetr čtvereční (i ten špíček na boku nebo pihu nad ňadrem) a vy na něm.

… mu říkáte všechno.
Svěřila jste mu i věci, o kterých jste si myslela, že je neprozradíte živé duši, a přesto se cítíte bezpečně a víte, že by je nikdy nepoužil proti vám nebo s nimi nepobavil kamarády v hospodě. Důvěra je ve vztahu základ.

… se shodnete na důležitých věcech.
Je úplně jedno, jestli máte ráda kuřecí a on hovězí, nebo jestli chcete dlaždičky v koupelně zelené a on bílé, kompromisy v těchto věcech nejsou nic špatného. Horší je, když vy chcete děti a on ne, když on nevěru nepovažuje za nic hrozného, zatímco vy ji berete jako nepřípustnou apod. V otázce etiky, morálky a hodnotovém žebříčku byste se zkrátka měli shodovat.

… je vám vždy oporou.
Cítíte se s ním silná, protože ve vás věří, respektuje vás, podporuje vás. A vy jeho. Už jen tím, že jste.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
20 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat