Máte doma místo muže nedospělé dítě? Zbavte se ho!

07.02.2012 | Vztahy

Všichni se rádi bavíme, samozřejmě, ale pokud někdo sfoukl 30 svíček na narozeninovém dortu už před pár lety a stále se čtyřikrát do týdne opíjí do němoty s kamarády, zpozorněte.

Dospívat neznamená rušit všechny sociální kontakty, jež jsme za ta léta nasbírali a nevytvářet žádné další vazby. Ale je nutné najít rovnováhu mezi zábavou a odpovědností… Jak poznáte, že máte doma nedospělé dítě a ne vyspělého muže?

1.    Paří jako ve dvaceti

Jak už bylo řečeno, vyrazit několikrát týdně na party s kamarády s jediným cílem – zpít se do němoty – není zrovna skvělá vizitka muže, jemuž je již přes třicet a s nímž uvažujete o založení rodiny. Vážně máte pocit, že vám nebude vadit, když budete ve čtyři ráno od postýlky odhánět partnera, jenž se potácí, nedá dohromady souvislou větu a je cítit jako nálevna té nejhorší cenové skupiny?

2.    Nikdy neuvažuje dopředu

Žít přítomností je samozřejmě důležité, ale není od věci, pokud od určitého věku začnete myslet i dál než jen do příštího týdne. Je poměrně těžké žít s někým, kdo nemá žádné cíle, nemá na sebe nároky a nehodlá se měnit či přizpůsobovat nikomu a ničemu. Takového muže si totiž lehce přestanete vážit.

3.    Hobby č. 1? Videohry…

Nejrůznější hry jsou samozřejmě dobrým způsobem relaxace a hravost není u partnera také na škodu, ale pokud je každou minutu svého volného času přilepený k xboxu, může se velmi lehce stát, že si budete po nějaké době připadat, že vlastně žijete sama. Nebudete spolu mluvit, podnikat společné věci… On bude usazený před televizí a na vás bude vše ostatní.

4.    Nejdůležitější osoba jeho života? ON!

Jedním z nejjasnějších znaků „nedospělosti“ je, že v životě člověka prakticky neexistuje nikdo důležitější (rodinu, včetně vlastních dětí nevyjímaje), než je on sám. Takového člověka si po čase přestáváme vážit… a není se čemu divit.

5.    Odmítá se odstěhovat od rodičů

Samozřejmě existují naprosto legitimní důvody, proč muž nemůže opustit svůj dětský pokojíček, i když mu odrostl někdy před dvaceti lety a odstěhovat se mohl klidně před deseti (těžká nemoc rodičů, složitá finanční situace apod.). Ale pokud na žádný takový důvod nemůžete přijít, buďte ostražitá – nakonec ho možná donutíte rodné hnízdo opustit, ale „mama hotel“ mu budete muset zajistit vy, což není zrovna věc, již byste jako partnerka chtěla.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat