Idylický vztah na roky? Čtěte, co radí naše babičky!

21.05.2012 | Vztahy

Doba se sice za posledních 60 let změnila, ovšem i dříve se lidé zamilovávali a snažili se žít v harmonickém vztahu. Jaké triky na spokojenost měly naše babičky a v čem bychom se od nich mohly přiučit?

Chovej se slušně!

Nejde o přísné dodržování etikety, za kterou by na nás byli pánové Jarkovský a Špaček pyšní, ale o docela obyčejné slušné chování. Neskákat partnerovi do řeči, neklít a nepoužívat sprostá slova apod.

Hezky se oblékej!

Nikdo po vás nechce, abyste i doma při vaření vypadala, jako byste se chystala do divadla nebo právě vyskočila z obálky módního časopisu. Ale vytahanými tepláky a ušmudlaným trikem zrovna dobrý dojem neuděláte, i když tak chodíte jen doma. Proč byste si k večeři neoblékla něco civilizovanějšího? Muži to ocení.

Společné večeře jsou základ!

Možná je v dnešní uspěchané době docela složité sladit s partnerem „rozvrh“ tak, abyste se každý den sešli u společné večeře, ale rozhodně byste se o to měli snažit co nejčastěji. Žádná televize, jen hezká konverzace nad plnými talíři.

Podporuj, podporuj, podporuj

Dnes už samozřejmě neplatí model „muž-živitel, žena v domácnosti“. Ale i tak bychom měly dávat partnerovi najevo, že věříme, že se dokáže o rodinu postarat. A podporovat bychom ho měly i v dalších oblastech života – v jeho koníčcích, vysněných sportovních úspěších atd.

Nepodceňuj sílu noční košile

A teď nemáme na mysli prvoplánové proužky hedvábí či saténu. Spíše klasické (nikoli však babičkovské), slušivé a třeba lehce sexy dlouhé noční košile, které nechávají prostor pro fantazii (a svlékání). Možná se to na první pohled nezdá, ale váš partner takovou jistě ocení.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat