Tyhle věci o nás prozrazují, že jsme nevěrní. Rtěnkám na límečku odzvonilo

26.12.2019 | Vztahy

Klepy sousedů a cizí parfém na oblečení vašich drahých poloviček jsou dnes už jen zřídka signálem, že je s vaším partnerským životem něco v nepořádku. V dnešní době vymožeností lze na nevěru přijít velmi snadno a často zcela náhodou. Jak spolehlivě zjistíte, že vám partner či partnerka „zahýbá“?

Bankovní konto a výpisy

Majitelé bankovních účtů dnes nosí větší obnos v hotovosti jen zřídkakdy. Proto není žádný problém zjistit, kde a za co mizejí vaše úspory nebo jeho výplata. Platby v penzionech, restauracích, klenotnictvích či květinářstvích jsou z výpisů však zcela evidentní a jsou také důvodem k obavám, že není vše tak, jak má být.

Chytré hodinky

Hodinky, které monitorují váš životní rytmus čtyřiadvacet hodin denně, zaznamenají bohužel i vaší nevěru. Nadměrná aktivita v nočních i denních hodinách naznačuje, že se ve vašem životě odehrává buď pokus dostat se do formy, nebo k rozvodovému řízení. A nepomůže ani to, když hodinky sundáte. Pakliže v nich obyčejně spíte a přístroj vám na dvacet minut zmizí z ruky, může to být podezřelé.

Historie navigace a počítače

Tak tohle je ohraná pohádka, ale lidé si stále nedávají dost pozor, aby po sobě zametli všechny stopy. Historii počítače po sobě možná smažete, ale když si nedáte pozor na správné nastavení, mohou v prohlížečích zůstat uložená hesla od vašich sociálních sítí či mailu. A věděli jste, že GPS navigace má také paměť? Kolikrát jste ji už smazali?

Cookies

Cookies umožňují webu zaznamenat informace o vaší návštěvě a v dalších krocích koncentruje a samovolně nabízí předměty či aktivity, které na internetu nejvíce vyhledáváte. Často je zlým pomocníkem, snažíte-li se překvapit někoho z rodiny vánočním dárkem, který vyhledáte v prohlížeči a ten pak vyskakuje na všech dalších navštěvovaných stránkách. Jenže stejné je to i s vyhledáváním nočních klubů, hodinových hotelů nebo pornostránek. Tak pozor!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat