4 věci, kterými nás dokážou chlapi opravdu vytočit!

25.07.2012 | Vztahy

Tuhle jednoduchou otázku jsme si položily v redakci a nestačily jsme se divit, kolik toho dokážeme vymyslet. A v čem jsme se shodly nejčastěji? Tady máte odpovědi.

Dlouhodobý vztah není vždycky jen idylický – a mohou za to obě strany, jak muži, tak ženy. Věřte, že kdyby si podobnou otázku položili naši partneři a jejich přátelé, určitě by dokázali během chvilky vytvořit podobný seznam. Že se občas dokážeme na sebe naštvat, je přirozené – a rozhodně to neznamená, že se už nemáme rádi a nerespektujeme se. Proto berte následující výčet s rezervou. Jako takový „výstup z holčičí porady“. A naprosto jsme ignorovaly typické mužské prohřešky typu neumyté nádobí, ponožky vedle postele namísto v koši na prádlo apod.

Takže čím nás partneři „vytáčejí“?

Nespustí oči z obrazovky, když s nimi mluvíme

A nemusí to být jen televize, platí to i o obrazovce počítače nebo mobilu. Je vážně k vzteku, když něco povídáte a váš partner v půli hovoru obrátí svou pozornost k výdobytkům moderní technologie. Nepomohou ani ujišťování, že vnímá obojí – jak víme, toho není drtivá většina mužů schopna…
(Poznámka: Chápeme, že je zrovna tak k vzteku, když začneme vyprávět partnerovi, jak jsme se měly v práci, zrovna když se dívá na nějaký důležitý zápas nebo zajímavý film, ale tenhle případ jsme na mysli neměly… a slibujeme, že to nebudeme dělat tak často… :) ).

Vypráví návštěvám historky, které rozhodně nejsou veřejné

V tomhle jsme se shodly všechny – každá z nás už zažila, jak její partner s nadšením a naprosto bez zábran dává k dobru (přátelům, kolegů, sousedům!) příběh, který vyvolal na našich (ale i posluchačových) tvářích vlnu horka a zrudnutí. A když jsme se pak snažily (některé více, některé méně naštvaně a vehementně) vysvětlit, proč se takové věci neříkají, nejsme si žádná z nás jistá, že jsme uspěly…

Skáčou nám do řeči

Tohle nepotřebuje příliš vysvětlování. Možná nedokážeme vždycky vyprávět nějakou strašlivě zajímavou historku, ale to ještě není důvod nám skákat do řeči a necitlivě ji ukončit v polovině úplně jiným příběhem (většinou ještě stejně nudným, jako byl ten náš).
(Poznámka: Musely jsme nakonec uznat, že většina z našich partnerů má vážně v zásobě mnohem zábavnější historky… Ale to skákání do řeči a přerušování…)

Vymlouvají se na poslední chvíli

Chápeme, že večeře s nejlepší kamarádkou a jejím manželem, kterého náš partner nesnáší ještě víc než ji, pro něj není žádné terno, ale v životě neexistují pouze příjemné události. A když už jednou muž slíbí, že nás doprovodí, ale hodinu před večeří zavolá, že se zdrží v práci, je to trochu rána pod pás (zvláště dopadlo-li to podobně měsíc předtím v případě oběda s tchyní a tchánem apod.). Řekněte rovnou, že nepůjdete – budeme sice chvíli pěkně naštvané, ale mnohem méně, než když se vymluvíte na poslední chvíli.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat