5 situací, kdy je lépe vztah ukončit

18.07.2012 | Vztahy

Snila jste o panu Božském, ale místo toho se zdá, že jste ve vztahu s panem Hrozným. Jak poznáte, že vztah s mužem rozhodně nikam nepovede?

Pokud svého miláčka (nebo sebe) rozpoznáte v některé z následujících charakteristik, zpozorněte. A zkuste svou situaci řešit.

Nemůžete mu věřit
Nezáleží na tom, jak je skvělý v posteli, kolik vydělává peněz nebo zda mezi vámi funguje ona pověstná chemie. Pokud na otázku „důvěřuji mu?“ nemůžete dát ani po nějakém společně stráveném čase kladnou odpověď, nestojí váš vztah na pevných základech…

Neustále ho omlouváte
Láska někdy bývá slepá. A tak se může stát, že se zamilujeme do někoho, na kom nám vlastně vadí, jak se chová, jak řeší situace apod. Pokud svého partnera (a hlavně jeho činy) musíte nejen ve společnosti, ale i sama u sebe omlouvat, není to dobré znamení.

Nečiní vás šťastnou
Jste-li zamilovaná, máte se přece cítit skvěle, nebo ne? Neměl by partner (vlastně jen tak mimochodem, už svou přítomností ve vašem životě) dělat váš život šťastnějším? Pokud jste ve vztahu, kde o něčem takovém můžete leda tak snít, možná je na čase porozhlédnout se někde jinde.

Moc se snažíte
Vy jste „tahounem“ celého vztahu, neustále se snažíte, aby byl šťastný, bez ohledu na sebe i na to, že on na vašem vztahu vlastně ani nijak zvláště nepracuje. Možná mu na něm ani moc nezáleží. Partnerství je týmová záležitost, nezapomínejte na to.

Bojíte se odejít
Jste s ním vlastně jen proto, že se bojíte, co by se stalo, kdybyste jej opustila? Možná je na čase se svého strachu zbavit a jít do rizika, že nějaký čas budete sama. Může se totiž stát, že budete šťastnější.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat