Řekněte "ano" letním láskám! 4 tipy, jak si ji užít plnými doušky!

02.07.2012 | Vztahy

Léto je ideální čas na lásku – je dlouho světlo a noci jsou teplé, takže je spousta času na romantickou procházku, je doba prázdnin a dovolených, můžete toho spoustu podniknout… A jak si letní románky užít co nejlépe?

Experimentujte

Sedět celé léto doma a čekat na Pana Pravého může znamenat, že přijdeme o spoustu příležitostí! Takže kývněte na pozvání na schůzku i od muže, který „není tak docela váš typ“, nechte se přáteli pozvat třeba na noční koupání, grilování apod. nebo prostě vytáhněte vy na schůzku někoho, kdo se vám líbí (Co se může stát horšího, než že odmítne? Aspoň jste to zkusila!). Prostě opusťte svůj celoroční stereotyp a experimentujte (samozřejmě bezpečně) – nikdy nevíte, kde můžete narazit na někoho opravdu zajímavého…

Hlavně zlehka

Pokud vás nějaký muž opravdu zaujme, ne abyste už okamžitě myslela na svatbu a povití potomka! Pamatujte, že váš protějšek může hledat jen letní rozptýlení – a vám pak zbudou oči pro pláč, až vám tuhle skutečnost sdělí. Takže než začnete vymýšlet, co mu koupíte k prvnímu výročí a kolik dětí spolu budete mít, buďte si jistá, že i on to myslí stejně vážně!

Zábava především

Že vám muž, s nímž jste si na grilování u přátel tak skvěle rozuměli, už nezavolal? No a co? Tak to stejně nejspíš nebyl muž pro vás! Místo toho, abyste se tím trápila, hoďte to za hlavu a soustřeďte se na další příležitosti a nové lidi. Proč si kazit léto nějakým protivou?

Netlačte na pilu

Navzdory všemu výše napsanému – ne každé léto automaticky znamená, že najdete novou lásku, zaflirtujete si a budete se dva měsíce v kuse jen bavit. Pokud vám to nepůjde „od srdce“, pak se do ničeho nenuťte. Budete-li „v křeči“, stejně si toho moc neužijete. A tak si najděte klidně jiný způsob, jak tohle horké roční období strávit. Za rok budete mít další příležitost.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat