Muži s kočkou na fotkách ze seznamky jsou pro ženy odpudiví

30.06.2020 | Vztahy

Muži chovající kočky by se neměli se svými domácími mazlíčky chlubit na profilových fotografiích na seznamce. Pokud chtějí totiž zabodovat, tohle zvíře by rozhodně neměli držet v náručí či se k němu jinak tisknout zrovna na obrázku, který má ženu přilákat k přečtení profilu a schůzce. Muži s kočkami totiž působí velmi zženštile a asexuálně.

Vyplývá to z průzkumu, který provedli veterináři z univerzity v Coloradu. Několik set žen ve věku osmnáct až čtyřiadvacet let mělo hodnotit muže na fotografiích podle toho, jak jim přijdou atraktivní a zda by s ním šly na rande. Někteří muži měli kočky, jiní psy.

Ženy hodnotily nejhůře muže, kteří se na fotce objevili s kočkou. A to i přestože to byli jinak muži pohlední.

„Muži, kteří stáli na fotce sebevědomě a sami bez jakéhokoli zvířete dostali nejvíce bodů, měli největší šanci se seznámit,“ tvrdí autoři z Colorado State University.

Ženám přišli muži s kočkou nejen méně mužní, ale také o ně jevily menší zájem jak v případě krátkého sexuálního poměru, tak v případě dlouhodobého věrného vztahu. Muži s kočkou působí na ženy také jako větší neurotici, tedy jedinci s častým kolísáním emocí a nálad s tendencí k negativismu.

A jaké jsou největší chyby na on-line seznamkách?

Vyplněno, nevyplněno

Odradil vás při zakládání profilu sáhodlouhý dotazník, a tak jste z něj vyplnila tak třetinu, protože ostatní otázky se vám stejně nezdály příliš důležité. Však si tyhle podrobnosti řeknete, až se se svým potenciálním protějškem potkáte tváří v tvář… Jenže! Onen muž na „druhé straně internetu“ má k dispozici jen ty informace, které na sebe prozradíte v profilu. A tak platí, že čím víc, tím lépe. Jak jinak zjistí, zda máte něco společného? Tak dotazníky a spol. neodbývejte.

Příliš mnoho, příliš brzy

A ještě druhý extrém – chybou také je, pokud ve svém profilu nastavíte tak vysokou laťku očekávání a požadavků na muže, že jen málokterý splní všechny vaše podmínky, a ti zbylí se raději ani neodváží odpovědět, protože se bojí, že chcete příliš mnoho závazků příliš brzy. Tak například dávat si do požadavků, že váš potenciální partner musí toužit po svatbě a poté po třech dětech, domku za městem a dvou pejscích, je přece jen přehnané. Samozřejmě že máte své sny, ale formulovat je jako podmínky hned na začátku vám může spíš uškodit…

Kdo si hraje…

Na váš profil zareagoval muž, jehož jste zaujala, napsal vám, navrhl schůzku. Jenže vy navzdory tomu, že se vám líbí, nechcete působit nedočkavě nebo „zoufale“. A tak v odpovídání na zprávy nejste právě nejrychlejší a nejpilnější, datum rande neustále měníte… A to se vám nemusí vyplatit. Pokud máte o muže zájem, pak jednejte na rovinu. Domluvte si schůzku a zkuste štěstí. O nic přece nejde. Takové ty rady, že muži mají rádi, když se o ženu musejí snažit, na chvíli zapomeňte. V tomto případě vám příliš nepomáhají.

Slzy a smutek

A jedna rada na závěr. Ani on-line seznamky nejsou továrny na šťastné dvojice. Takže nepočítejte s tím, že vám to hned napoprvé (i když jsou takové případy, o tom žádná) vyjde nebo že budete po vypublikování svého profilu zavalena žádostmi o schůzku. I „randění na internetu“ chce trochu trpělivosti. Hlavně nesmutněte a nevzdávejte se. Však on ten pravý někde čeká!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat