Znaky pravé lásky po sundání růžových brýlí

22.07.2020 | Vztahy

Cit mezi dvěma osobami může mít různou intenzitu, nicméně zdá se, že postupem času slábne. Ale co když je to jen zdání? Třeba jen věci vidíte z jiného úhlu. Nenechte se zmást a rozpoznejte pravou lásku od domněnek!

V době zamilovanosti je strašně lehké přehlížet partnerovy slabé stránky a nedostatky. Ty jsou viditelnější až po sundání růžových brýlí. A právě tohle období je pro vztahy velmi choulostivé. Najednou je těch negativ v rámci partnerství nějak víc a člověk si střízlivě neuvědomuje, co vlastně doma má. Je to skutečná láska? A vydrží? Světoznámí terapeuti tvrdí, že pravé city se poznají podle několika znaků. Jakých?

Podporujete se

Vášeň je jedna věc, ale mentální a emoční stabilita druhá. Tak samozřejmě, že se ve všem neshodnete, ale jste si oporou ve svých rozhodnutích. Pociťujete štěstí, když je ten druhý spokojený a on to vnímá stejně. V případě, že je některý z partnerů přetížen, druhý ho zastoupí.

Slyšíte volání o pomoc

Možná protějšek přišel o práci, nebo se mu nedaří urovnat vztah s matkou. Vyslyšíte ho a k jeho problémům se neobracíte zády. On na oplátku urychleně přijede, když píchnete pneumatiku, nebo je s vámi v nemocnici, pokud máte strach z operace. Na tyhle mimořádné situace oba reagujete, jak nejlépe dovedete.

Odpouštíte si

Nikdo není dokonalý a chyby dělají všichni. Od žádného partnera by se nemělo očekávat, že se nikdy nesplete. Vy to víte, a taky proto vám to klape. Znáte slůvka jako „promiň“ a „odpouštím ti“.

Nepoužíváte nepovolené zbraně

V dětství váš otec nešel pro ránu daleko. Občas se vám o tom zdá a vy víte, že nikdy partnerovi neodpustíte ani letmé a nevinné šťouchnutí. A jeho by ani nenapadlo vaše strachy bagatelizovat a dělat si z nich legraci. Vy taky nevtipkujete na jeho adresu, že při té autonehodě před pěti lety měl dopadnout mnohem hůř. (Jsou to podpásovky.) Když se lidé opravdu milují a respektují, přijímají i vzpomínky a emoce protějšku.

Jste svobodní

Ano, oficiálně spolu žijete, nebo jste sezdáni, ale to neznamená, že si nemůžete říkat, co chcete. Jakmile se vám něco nelíbí, jdete s pravdou ven a situaci společně proberete. Jste k sobě otevření a upřímní a ani jeden z vás nemá obavy, že s ním ten druhý „vyrazí dveře“. Máte to tak? Pak žijete ve skutečně báječném vztahu plném pravé lásky. Pečujte o něj, dnes jakoby to byla vzácnost.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

17 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:52
190 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat