Romantické rande lze uspořádat i v pohodlí domova

17.01.2021 | Vztahy

Sociální distancování, nedostatek financí nebo nepřetržitá péče o děti v době pandemie romantice a novým zážitkům rozhodně neprospívají. Taky už vám stereotyp „leze na mozek“? Rande pro dva zorganizujte v pohodlí svého domova, dokonale oživíte svůj vztah!

Všichni vědí, že pravidelné dávky romantiky a sexu jsou důležité pro udržení zdravého a silného partnerství. Bez ohledu na to, jak pevný váš vztah je, zaslouží si péči a závan čerstvého vzduchu. Nic by vám tak nemělo bránit v tom, abyste si s partnerem užili trochu času jen pro sebe – bez minimálních investic, ovšem s velkým nasazením. Aspoň jednou měsíčně uspořádejte romantickou schůzku, odpočiňte si od „rodičování“, zbavte se všech svazujících povinností a buďte zase jen uvolněným párem. S pomocí jednoduchých tipů si takové chvíle maximálně užijete.

Filmová noc

Děti zaměstnejte televizními pohádkami, nebo je ideálně dejte k babičkám. Na podlahu v obýváku rozhoďte deku a pár měkkých polštářů. Připravte nějaké občerstvení a lahev oblíbeného vína a zapněte film, který jste ještě ani jeden neviděli. Nebo si ho naopak oba pamatujete z dob, kdy jste spolu tajně chodili. Není-li možné, abyste byli o samotě, pusťte si snímek, na který můžete koukat i s dětmi, a až je uložíte do peřin, přejděte na něco s hvězdičkou.

Večeře jako v restauraci

Proměňte svou jídelnu nebo terasu v restauraci. Jídlo si objednejte až domů, nebo něco uvařte (klidně i společně a polonazí). Nevšedně prostřete, atmosféru dokreslete příjemnou, tlumenou hudbou a svíčkami. Večeři, během které se vyhýbejte konverzaci o rodinných záležitostech, zakončete čokoládovým dezertem. Čokoláda je totiž výborným afrodiziakem, které podporuje vzrušení a povzbuzuje sexualitu. Ne nadarmo dřív panovníci běžně popíjeli čokoládový nápoj před návštěvou svých harémů. Pokud se zatoužíte skutečně pobavit, zavažte partnerovi oči a nechte ho hádat. Co je to za sýr, který mu vkládáte do úst? A pozná rozdíl ve vínech?

Herní řádění

Deskové hry, z nichž některé jsou speciálně zaměřené i na erotiku, jsou jednou z nejoblíbenějších aktivit párů. Poskytují příležitost k uvolnění a připravují půdu k milostnému řádění. Užít si však můžete i při klasičtějších hrách s pár figurkami a jednou kostkou. Jsou totiž něčím, co obvykle nevytahujete, protože nemáte čas. Ale teď si ho udělejte. Vyndejte scrabble, monopoly, ale i karty nebo puzzle, a domluvte se, že ten, kdo ve hře prohraje, musí dát fant. Ať si sundá oblečení, udělá nějaký úkol… Opět se snažte neřešit témata okolo chodu rodiny, vypněte a na dvě hodiny se vžijte do rolí zamilovaných puberťáků. Prospěje vám to.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat