Prolomte neustálou smůlu v hledání lásky

05.06.2023 | Vztahy

Váš život charakterizují spíš vztahová zklamání, rozchody a nedorozumění s muži. Myslíte, že máte smůlu v lásce? Prolomte ji – osobně, tvrdě a nekompromisně. Zasloužíte si být šťastná!

V počtech seznámení a rozchodů za poslední dobu se na první příčce tuzemských známých osobností drží modelka Agáta Hanychová (36), které kdysi nevyšel vztah s hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou, pak taky hudebníkem Jakubem Prachařem a ani s několika známostmi po něm, včetně producenta Tomáše a naposledy i sexy potetovaného truhláře Adama. Že by smůla? Ta skutečně nechodí po horách, ale po lidech, což je vám možná povědomé. Máte-li pocit, že ji ze svého soukromého života nemůžete setřást, nabijte příslušné zbraně a zbavte se jí. Jak? 

Přestaňte se litovat

Každý pro vás není vhodný a nemusí si s vámi rozumět. Proto na potencionálního partnera můžete narazit třeba klidně po deseti, dvaceti, třiceti schůzkách. To je normální. Nelitujte se, že se pro vás stále nenachází ten, který by za to stál, a spíš změňte způsob myšlení. Je fajn potkávat nové lidi, kteří se mohou stát vašimi kamarády. Zbavte se pocitu, že budete sedět v domově důchodců o samotě. I přátelé jsou pro život důležití a mnohdy i užitečnější než partner. Důležité je neuzavírat se do sebe a komunikovat s okolím!

Netlačte na pilu

Láska obvykle přichází v ten nejméně očekávaný moment. Proto na ni nespěchejte, seznamování neberte tak vážně a nechte věcem volný průběh. Jistě, určitě jděte štěstí naproti a založte si profil na seznamce, scházejte se s kolegy a přáteli a buďte k mání, ale ne zoufale. Kdo se s vámi bude chtít setkat, ten projeví zájem. A to vy určitě poznáte.

Nemějte přehnaná očekávání

Ideální muž by podle vás měl být 190 centimetrů vysoký, tmavovlasý, hnědooký, rozvedený a bezdětný, taky finančně zajištěný a vzdělaný. No, je sice fajn vědět, co skutečně chcete, ale nereálná očekávání obvykle způsobují, že odmítáte muže, kteří jsou pro vás jako stvoření, jen nesplňují nějakou z vašich „podmínek“. Když jim ale dáte šanci, třeba zjistíte, že lpění na tělesné výšce je úplně bezvýznamné. Využijte každou šanci a riskujte.

Neházejte všechny muže do jednoho pytle

Bývalý partner měl podvádění jako koníček. Ten před ním se nebál krást vám peníze přímo z peněženky. Na muže jste zanevřela, přesto v koutku duše doufáte, že poznáte prince na bílém koni. Ale to nepůjde, pokud v kdejakém Tomášovi, Petrovi a Pavlovi vidíte zlo. Hněv na mužské pokolení a nedůvěra v lásku a vztahy obecně může přispívat k tomu, že se vám smůla lepí na paty. Pokuste se muže neobviňovat za vlastní neúspěchy, rozhodnutí a špatné zkušenosti. Přece všichni nejsou špatní.

Zachovávejte si tajemství

Muži milují výzvy, svádění, dobývání a vlastně i konkurenci, která jim pomáhá být silnější, lepší a dravější. V případě, že potkáte chlapíka, ke kterému chováte určité sympatie (a on zase k vám), buďte přátelská a veselá. A pak se stáhněte. Nekontrolujte mobil (nonstop), ihned neodpovídejte na zprávu a sem tam se neozvěte celý den. Dejte muži šanci, aby si vás získal, a neberte mu roli samce, který si svoji lásku musí zasloužit!

Nehrajte si na někoho, kým nejste

„Tenhle mi taky nerozumí, tamten se ke mně vůbec nehodí.“ Důvod? Když se přetvařujete a nejste sama sebou, vysíláte úplně jiné signály, než je třeba. Vždyť nejste na prknech, která znamenají svět. Nehrajte divadlo a mějte svůj vlastní, osobitý styl. Pak přivábíte někoho, kdo je naladěný na stejnou vlnu.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat