Negativní lidi do vašeho života nepatří

Někteří lidé mají konstantně špatnou náladu a stahují k ní i své okolí. Existuje ale trik, se kterým se jich zbavíte.

Stejně jako existují lidé, kteří vám dokážou vykouzlit úsměv na tváři, jsou i tací, kteří umí pravý opak. U nich se člověk hned po prvním setkání ptá, proč se s nimi vlastně setkal. Také jsou ve vašem okolí lidé, kteří na vás přenášejí svoji špatnou náladu?

Negativní lidi najdete všude a mnoho z nás se jimi nechá stáhnout. To pro nás ale může mít fatální následky. Jde totiž o to svoji náladu zlepšovat, protože jen tak je možné realizovat svoje vlastní sny a žít život tak, jak si ho představujeme.

Co s tím? S následujícím trikem můžete negativní energii plynoucí od druhých zamezit – a výrazně tak zvýšit kvalitu svého života a šance na vlastní pozitivní rozvoj.

Negativní energie bude minulostí

Představte si, že na dovolené nebo služební cestě přijdete večer ke stolu, kde sedí člověk, který si neustále na něco stěžuje. V takovém případě radí Viola Möbius, kriminoložka, spisovatelka a pedagožka, abyste se postavili a řekli: „Omlouvám se – asi jsem u špatného stolu. Já hledám ten s tou pozitivní energií.“ Ta věta má obrovskou sílu a dá se použít i v jiných situacích, nejen při večeři. Tak jasně dáte najevo, že celou tu negativní energii nehodláte trpět ani vstřebávat.

Můžete vyzkoušet i druhou variantu – řekněte osobě, která mluví o nějakých problémech, například v telefonu, něco jako: „Promiň, ale dnešek má datum se sudou číslicí a v takových dnech nemůžu přijímat negativní informace.“ Že bude váš protějšek pořádně překvapený, vám zaručíme.

Humor je zázrak

Ta špetka humoru a vtipu, který se v každé z podobných vět ukrývá, není samoúčelný. Naopak! Humor je extrémně efektivní metoda, jak zastavit tok negativních výlevů. Samozřejmě je k tomu potřeba i pořádná dávka odvahy, opravdu stůl s pozitivní energií jít hledat. Rozhodně se to ale vyplatí.

Zdroj: názor autora, 






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat