Hledáte lásku na netu? Tohle byste měla vědět!

14.01.2013 | Vztahy

O tom, na co bychom si měli dát pozor, pokud hledáme partnera či partnerku na internetových seznamkách, jsme již psali. Ovšem několik zajímavostí zůstává stále poměrně neznámých.

Takže co je taky dobré vědět o on-line hledání lásky?

1. Internetové seznamky jsou in

Ta tam je doba, kdy se tajilo, že člověk hledá (nebo našel) životního partnera či partnerku pomocí inzerátu. Tahle skutečnost už dávno není něčím, za co bychom se měli stydět! Ostatně to dokazuje i oblíbenost seznamek a počet jejich každodenních uživatelů.

2. V profilech lžeme

Tedy ne že bychom vysloveně lhali, jen si upravujeme některé skutečnosti tak, aby vyzněly pozitivně v náš prospěch. Vyplývá to z jednoho z průzkumů, který provedl jeden ze seznamovacích serverů v USA. A z výsledků je jasné, že více než 80 % uživatelů si svůj profil vylepšilo. A o čem si nejčastěji vymýšlíme? O věku, výšce a váze…

3.  Na velikosti záleží

Další z průzkumů pak odhalil, že je velmi důležité, kolik toho na profilu o sobě napíšeme a také jak podrobně. Zatímco muži nechtějí číst zdlouhavé romány, ale nejraději čtou stručné profily o délce jednoho odstavce, ženy chtějí více informací – přečtou si i tři odstavce.

4. Hlavně aktuálně

Stejný průzkum pak ukázal, že jak muži, tak ženy oceňují, když je u profilu přiložená aktuální a hlavně nic neskrývající fotografie. Paradoxně – zástupci obou pohlaví mají při vytváření profilu tendenci uveřejňovat starší fotografie.

5. Je to populární

Univerzita v Rochesteru se zase v jednom z výzkumů zaměřila na popularitu on-line seznamek a zjistila, že tento způsob seznamování je druhý nejčastější! Oblíbenější už je jen seznamování se prostřednictvím přátel. Jedna z amerických seznamek pak zjistila, že většina single lidí si naposledy vyšla na rande s někým, koho potkali na internetu.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat