Muži pro vdavky naprosto nepoužitelní

Narcista, mamánek nebo workoholik? Ne, s těmi vám romantická pšenka opravdu nepokvete. A proč se mít na pozoru i před někým, kdo se považuje za drsňáka, co všechno dělá „po chlapsku“?

Která žena by nechtěla zažít pohádkovou svatbu jako z romantického filmu, že? Také už máte promyšlené ideální místo, šaty, výzdobu, hudbu na první novomanželský tanec i celou gastronomickou tabuli? Zbývá tedy poslední detail – najít dokonalého manžela. Tím ale rozhodně nemůže být každý muž. Se kterým k oltáři raději nechodit?

Od narcisty ruce pryč

Narcis byl v řecké mytologii chlapec na oko sice krásný, leč zahleděný do sebe. A také se mu to vymstilo. Tak dlouho se nakláněl nad hladinou studánky a pozoroval svůj odraz, až přepadl a utopil se. Jeho tělo pak bylo proměno ve žlutý narcis, který byl v Řecku dlouho považován za květinu smrti. Co má tahle povídačka společného s vámi? Partner s narcistickými sklony bývá natolik přesvědčen o své vlastní velikosti, že nevidí své slabosti. Vztah s ním bývá hodně jednostranný, protože na prvním místě je vždy on a nikdo jiný. Ani s dalším typem to ale není žádná procházka růžovou zahradou.

Mamánek vás připraví o nervy

Říká se, že jak se muž chová ke své matce, tak se chová i ke své ženě. Našla jste někoho, kdo s tou svojí tráví většinu času? Nebo s ní i po třicítce dokonce bydlí? Zbystřete. Jemu takto svobodomyslný život s kompletním servisem možná vyhovuje, ale vám jeho nezralost časem bude pít krev. Nemluvě o tom, že by po vás mohl požadovat, abyste bydleli ve třech. To bude chtít pevné nervy! Anebo antidepresiva…

Workoholik nezná stopku

Ano, je hezké, když muž pracuje na své kariéře. Ale všeho moc škodí. To snad chcete celý život čekat s dvakrát ohřívanou večeří, než mu skončí pracovní schůzka? A trávit dovolené jen s knihou, protože váš drahý bude v hotelu řešit jeden videohovor za druhým? Být na druhé koleji, to nesluší nikomu.

Drsňák s velkým egem

Tenhle chlapík mluví jen o sportu, pivu a lovu. Ze začátku je to možná příjemná změna, protože to vypadá, že tohohle samce nic nerozhází. Ale ono rozhází. Třeba domácí práce, které vždy nechá na vás, neboť je považuje za čistě ženskou záležitost, kterou praví drsňáci zkrátka nikdy nedělají. Zapomeňte také na romantická gesta i dárky k Valentýnu – i tohle je pro něj zbytečný a nadlidský úkol!

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat