S některými znameními zvěrokruhu je lepší na dovolenou nejezdit

Bez ohledu na to, jak dobrý život je, najdou se některá znamení zvěrokruhu, která si vždy budou na něco stěžovat.

Někteří lidé neustále chodí světem s úsměvem na tváři, nenechají se ničím rozladit a jsou považováni za skutečné slunce v duši. A pak je tu úplný opak: lidé, kteří si pořád jen stěžují a neustále hledají na všem chyby. Bohužel přesně do této kategorie spadají následující čtyři znamení zvěrokruhu. Odjet s nimi na odpočinkovou dovolenou? Téměř nemožné!

Býk

Odjezd na dovolenou vyžaduje spoustu plánování a příprav – a to je pro Býky až příliš namáhavé! Býk raději trucuje v koutě a kazí všem očekávání odpočinkové dovolené, protože se mu zase něco nedaří. I když vše funguje, zemské znamení najde něco, s čím nebude spokojené. Nemohou se tedy divit, když jeho kamarádi druhý den odejdou sami a nechají ho doma.

Ryby

Ryby jsou znamení zvěrokruhu, která jsou obecně velmi emocionální a citlivá. Jakmile se pokazí sebemenší věc, někdo jim řekne něco špatného nebo prostě nedostanou své oblíbené jídlo, začnou trucovat a už se nedají rozveselit. Pak se dovolená může proměnit v neskutečně namáhavou práci, aby bylo pro Ryby vše v pořádku. A práce je to poslední, co by dovolená měla být!

Blíženci

Někdo má pět minut zpoždění? Jídlo v restauraci nechutná dobře? Od Blíženců pak můžete čekat obrovskou dávku fňukání a stěžování si. Jakmile něco nejde podle jeho představ, koutky úst Blíženců rychle spadnou dolů a zvednout je už nejde tak rychle. Od té doby si budou jen stěžovat a kazit zábavu všem přítomným.

Panna

S plánováním dovolené můžete vynaložit tolik úsilí, kolik chcete: Pannu téměř jistě nepotěšíte. Ale nebojte se! Perfekcionistická Panna by stejně nikdy nebyla stoprocentně spokojená, ať už by dovolená probíhala jakkoli.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat