Tato znamení zvěrokruhu vytvoří pár snů

Mezi znameními zvěrokruhu existuje řada párů, které spolu dokonale ladí a které mají velkou šanci zůstat spolu navždy. Pokud se však astrologů zeptáte na jedinou dokonalou kombinaci, pravděpodobně vám okamžitě odpoví: Štír a Rak. Jako Amal a George Clooney.

Přestože mají Štír a Rak na první pohled zcela odlišné povahy, ve vztahu spojují dvě věci posilující lásku: rozumějí si – a doplňují se. V oblastech života, kde Štír projevuje slabost, Rak zůstává silný – a naopak. Oba obdivují, jak ten druhý řeší problémy: zatímco Rak k nim přistupuje s velkou citlivostí, Štír hoří netrpělivostí a vášní. Protiklady se v této kombinaci přitahují jako kouzlo!

Štír a Rak ve vztahu: láska je prioritou

Rak i Štír chápou, že vztah je dřina. Oba jsou ochotni investovat energii a čas, aby svou lásku udrželi silnou, a tento cíl umístili na první místo v seznamu priorit. Do hry zde vstupuje to, že oba jsou ovlivněni živlem vody, což mezi nimi dlouhodobě vytváří hluboké spojení.

Slavné páry ve znamení Štíra a Raka

Následující slavné páry dokazují, jak hluboká tato láska může být.

Princ Charles (Štír) a Camilla Parker-Bowles (Rak)

Tom Hanks (Rak) a Rita Wilson (Štír)

Harrison Ford (Rak) a Calista Flockhart (Štír)

Ale i když nepatříte do kategorie vysněných párů Štíra a Raka, nemusíte smutnit. Protože podle astrologie mají dvě další dvojice znamení zvěrokruhu skutečný potenciál stát se párem snů! 

Druhé místo: Vodnář a Blíženci

Vodnář a Blíženci jsou také jeden pro druhého jako stvořeni. Dvě vzdušná znamení dosahují dokonalé souhry přitažlivosti a sounáležitosti k sobě (a pouze k sobě), na což mají oba vysoké nároky.

Třetí místo: Rak a Ryby 

Třetí místo patří spojení Raka a Ryby. Tato znamení zvěrokruhu se k sobě emocionálně jednoduše hodí a doplňují se ve všech situacích. Podle astrologů: Dokonalá shoda! 

Zdroj: www.hackspirit.com/zodiac-signs-who-can-turn-dreams-into-reality-with-their-determination/, www.quora.com/Which-zodiac-sign-related-to-dreams







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat