Jasné známky partnerova poměru v práci

01.12.2023 | Vztahy

Říká se, že nevěra je příběh starý jako láska. A jelikož lidé tráví spoustu času v práci, je riziko toho, že si váš partner najde poměr právě tam, poměrně vysoké. Máte nějaké podezření? Pak si všímejte hlavně těchto výstražných signálů!

Intimní kancelářské záležitosti nejsou žádnou novinkou, ať už mezi nadřízenými a podřízenými nebo spolupracovníky. Ve skutečnosti je kancelář jedním ze šesti míst, kromě tělocvičny a zájmových skupin, kde muži a ženy navazují vztahy. A znaky toho, že váš partner nejspíš nemá čisté svědomí, bývají poměrně výmluvné. Které červené vlajky nejspíš přehlížíte?

Partner si práci nosí domů

Někdy mezi signály toho, že má partner poměr v zaměstnání, patří náhlé změny v posunech jeho rozvrhu nebo přístupu k práci. Najednou se stal workoholikem, pracuje do nočních hodin a se svým notebookem nebo telefonem tráví víc času než s vámi.

Má nové zájmy

Ze dne na den před vámi stojí úplně jiný člověk. Poslouchá hudební žánry, které předtím neměl rád. Nebo se začal věnovat koníčkům mimo domov. I když je normální chtít věci jednou za čas změnit, je vhodné věnovat pozornost tomu, pokud drahá polovička ztratila veškerý zájem o vztah a společné aktivity, zkouší nové věci a poznává nové lidi – vždy bez vás.

Obléká se, aby udělal dojem

I když na péči o sebe nebo šik oblékání není nic špatného, netypické outfity jsou podezřelé. Mohlo by to znamenat, že se partner snaží zapůsobit na někoho jiného, zvlášť když jeho vkus v oblékání prošel radikální změnou.

Přestal mluvit o jisté spolupracovnici

Ještě nedávno protějšek vychvaloval svoji kolegyni, obdivoval její důvtip i pracovní nasazení a celkově se zdálo, že mít ji v týmu je pro něj požehnáním. Jenže to ustalo. Zčistajasna je klid po pěšině a veškeré hovory o pracovním životě se přetransportovaly na informační embargo. Navíc na pracovních akcích už nejste jeho „plus jedna“. V překladu to znamená, že partner zabraňuje úniku podrobností o jeho prohřešcích.

Stěžuje si na domácí život a povinnosti

Od nakupování potravin po návštěvy lékaře, rozvoz dětí do školy či jejich ukládání do postele, teď je všechno špatně! Stěžuje si přítel nebo manžel na věci, které kdysi dělal rád? Pokaždé si vyslechnete, že potřebuje být dřív v práci a tyhle povinnosti ho jen zdržují? Ano, i klesající zájem o domov a děti není dobrým znamením.

Zasypává vás láskou a pozorností

Nepřiměřená pozornost je asi totéž, co ignorace. Partner nosí květiny, plánuje rande, dává malé dárky. Dokonce si všiml, že máte čerstvě udělanou hlavu. Jakkoli to znít cynicky, náhlá zamilovanost, nečekaná přemýšlivost a experimenty v posteli buď jak buď ukazují na změny v jeho životě.

Zdroje: www.bonobology.com/signs-husband-cheating-you-with-co-worker/, názor autora – zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat