ZPOVĚĎ mužů: Kolikrát za život potkali »pravou lásku«? Odpovědi vás šokují!

20.02.2015 | Vztahy

Pro mnohé ženy to zřejmě nebude překvapením, ale polovina mužů považuje za tu pravou až pět žen, které v životě potká a do nichž se zamiluje. Naopak polovina žen je v kritériích pro toho pravého tak náročná, že je v průměru splňuje jediný muž, jehož v životě pozná.

Z průzkumu, který si nechal k reklamním účelům vypracovat výrobce zmrzliny Häagen-Dazs na britském trhu, vyplývá, že sedmačtyřicet procent žen a devětatřicet procent mužů potká za život jediný protějšek, o němž může prohlásit, že je tím pravým. Ale jednapadesát procent mužů a pětačtyřicet procent žen takových protějšků potká za život až pět.

„Dvě třetiny u obou pohlaví věří na pravou lásku, a naštěstí toho pravého nikdy nepotká jen pět procent žen a pět procent mužů. Většina z těch, co tvrdí, že pravou lásku nepotkala, má navíc méně než čtyřiadvacet let, takže je to ještě může potkat,“ uvedl mluvčí společnosti Häagen-Dazs.

Je osvěžující, když vidíme, že pravá láska stále existuje a není založena jen na fyzické přitažlivosti, ale opírá se o skutečné hodnoty jako třeba upřímnost. Je to ostuda, že naše uspěchané životní styly často překážejí spontánnosti, která může vztah podporovat a oživovat,“ uvedla psycholožka Lucy Beresfordová v rozhovoru pro Daily Mail.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat