Horoskop na týden od 17. do 23. října 2016 od naší astroložky Anny!

15.10.2016 | Zábava

Blíženci, ačkoli máte pověst společenského a okouzlujícího člověka, nepatříte ke znamením, která své nitro otevírají druhým „na povel“. Racci, neberte sebe ani svůj život tento týden tak vážně! Štíři, tento týden se budete zabývat myšlenkami o lásce – ale ne vždy v pozitivním smyslu. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

O následujícím týdnu máte poměrně jasnou představu – a tak s vám nebude příliš zamlouvat, když se hvězdy rozhodnou vaše plány měnit. V chaosu se necítíte dobře, ale vaše silná vůle vám pomůže zorientovat se. Nepovažujte nutnost přizpůsobit se za slabost! Je tomu právě naopak!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Člověk blízký vašemu srdci vám tento týden otevře oči a „zboří“ vaši představu o důležité oblasti vašeho života. I to se stává, i když to není nic příjemného. Zkuste se od této zkušenosti odrazit a nahlédnout na své směřování očima někoho jiného. Bude to velmi poučná lekce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Ačkoli máte pověst společenského a okouzlujícího člověka, nepatříte ke znamením, která své nitro otevírají druhým „na povel“. Ale tento týden poznáte, že upřímnost a otevřenost (především ve vztahu k sobě samým) vám mohu v životě hodně pomoci. Využijte toho!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Neberte sebe ani svůj život tento týden tak vážně! Nic se nestane, když občas „povolíte“ a přestanete se neustále kontrolovat a ovládat. Umíte být zábavní a lidé vás rádi vidí uvolněné. Jen pozor, abyste se nenechali vmanipulovat do pozice, která vám není blízká.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden se budete cítit jako na houpačce – změny nálad od pocitu dokonalého štěstí až po smutek a nervozitu, to zkrátka nejste vy. Zamyslete se, co za těmito výkyvy stojí. Možná nejste se vším ve svém životě tak spokojeni, jak se navenek snažíte tvářit. Na změnu je vždy čas!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Ačkoli jste připraveni na romantiku, váš partner/partnerka nejsou vašim snahám naladěni. A to vytvoří ve vašem vztahu nepříjemné napětí. Nemáte tendence řešit spory křikem, spíše se trápíte. Zkuste tentokrát zaměřit svou energii spíše na komunikaci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Nové začátky minulých dnů vám vlily do žil novou energii. A to je pocit, který jste nezažili již dlouho. Nenechte si jej nikým vzít – a že se o to někteří lidé budou poctivě snažit. Odolávejte a uchovejte si svou sílu co nejdéle. Je to váš život, vy o něm rozhodujete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden se budete zabývat myšlenkami o lásce – ale ne vždy v pozitivním smyslu. Přemýšlíte, zda nejste ve svých citech až příliš ponořeni, zda jste se jim příliš neoddali. A to vás trochu vystraší. Zbytečně! Kolem vás jsou stovky lidí, kteří by dali cokoli, aby byli tak šťastní jako vy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Už nějaký čas cítíte, že tempo, které jste samo sobě nastavili, nevydržíte příliš dlouho. Je tedy nejvyšší čas zvolnit. A tento týden dostanete příležitost. Využijte ji, nebojte se změny. Nic neztratíte, naopak můžete jen získat – a co je důležitějšího než fyzická i psychická pohoda?
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Nejste sami se sebou a svým směřováním poslední dobou příliš spokojeni. A tato nespokojenost se promítne i do vztahu k vašim nejbližším. Ti však netuší, co za vašim chováním stojí, a to bude znamenat spoustu příležitostí ke sporům. Nehledejte chybu u jiných, začněte u sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Nebojte se přijmout závazek, který před vámi stojí. Vaše svobodomyslná povaha je občas v rozporu s požadavky ostatních na vaše „usazení“, ale tentokrát sami cítíte, že je ta pravá chvíle odsunout touhu po nespoutanosti na druhou kolej. Budoucnost ukáže, že je to pocit správný!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Snažte se být tento týden odvážnější v projevování svých citů a emocí. Zdaleka nejste tak chladní, jak se občas tváříte. A tak ukažte i  svou „lidštější“ tvář. Především ve vztahu ke svým nejbližším buďte otevřenější – odměnou vám bude stejná „porce“ citů a pohody i z jejich strany!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat