Kterých 30 testerek vyzkouší pivní kosmetiku Manufaktura

30.07.2019 | Zábava

Mimořádné účinky piva využívaly v péči o vlasy už naše prababičky, které dobře věděly, že jim tento blahodárný zlatavý nápoj dokáže vykouzlit krásné, hebké a lesklé vlasy. Jste mezi testerkami, které se o tom přesvědčí na vlastní kůži?

Pivo představuje unikátní zdroj vitaminů skupiny B, stopových prvků a minerálů. Příznivě ovlivňuje kvalitu vlasů – zmírňuje jejich lámavost, zpevňuje je, dodává lehký tužicí efekt, napomáhá jejich růstu, navrací jim přirozený lesk a propůjčuje objem. Podporuje také regeneraci a zklidnění vlasové pokožky.

Manufaktura 1. července 2019 představila oblíbenou Pivní kosmetiku v novém. Produkty se nyní pyšní vylepšeným složením s novými ingrediencemi a šetrnější konzervací. Změny se dočkal také design, který je inspirován historií pivovarnictví v naší zemi.

Pivní kosmetika Manufaktura vychází ze staleté tradice českého piva, které je v celém světě proslulé svou výjimečnou kvalitou. Obsahuje skutečné pivo Ferdinand – světlý ležák Max 11% vařené z prvotřídních českých surovin, připravené tradičními, více než 120 let nezměněnými postupy v mimořádně krásném pivovaru Ferdinand v Benešově, který má tradici již od roku 1897. Toto poctivé pivo, připravené ze speciální odrůdy žateckého chmele „Vital“, vyšlechtěné pro farmaceutické a biomedicinální účely, přináší i mnoho vynikajících účinků do Pivní kosmetiky značky Manufaktura.

Které testerky se mohou těšit na pivní kosmetiku Manufaktura?

Balíček s vlasovou péčí od Manufaktury už je na cestě k těmto testerkám: Fluoreska, lucky, hajecek a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat