Kterých 50 testerek vyzkouší černou masku Pilaten

31.01.2018 | Zábava

Trápí vás černé tečky na nose, bradě, čele či tvářích? Pak jste jistě už slyšeli o zázračné korejské černé slupovací masce, která dokáže s pletí hotová kouzla. A právě tu bude moci na vlastní kůži vyzkoušet 50 našich testerek! Jste mezi těmi šťasnými, které jsme vybrali?

Korejská kosmetika Pilaten je složená pouze z těch nejkvalitnějších ingrediencí. Černá maska je dermatologicky i klinicky testovaná a není divu, že se díky svým mimořádným účinkům stala hitem po celém světě! Jak funguje? Obsahuje elixír těch nejkvalitnějších ingrediencí, jež vaši pleť vyčistí a vyživí.

Ovesný extrakt vyhlazuje vrásky, zjemňuje, hydratuje a tonizuje pleť. Ovesné klíčky dodají tvé pleti elasticitu a sametovou jemnost. Grepový olej dokáže stáhnout a zesvětlit póry. Zvýší přirozenou ochranu pokožky a zajistí správnou funkci mazových žláz. Bambusové uhlí funguje jako hloubkový čistič pleti. Aktivní látky bambusového uhlí umí totiž absorbovat všechen kožní maz a nečistoty, kterým byla pleť v průběhu dne vystavena. Provitamin B5 vyhladí a krásně hydratuje pleť. Dodá pleti elasticitu, odstraní záněty, zklidní ji a zmírní podráždění. Ideální pro všechny, které trápí aknózní pleť.

Které testerky se mohou těšit na korejskou masku Pilaten?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaké babské rady na černé tečky slyšely a využívají.

Balíček s maskou Pilaten už je na cestě k těmto testerkám: Vrlice, mayka, vercza a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 7 komentářů

petraval
04.02.2018
Luonnatar
01.02.2018
Klára
01.02.2018

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat