Kterých 30 testerek vyzkouší zklidňující pastu Vitella Ictamo

13.03.2018 | Zábava

Trápí vás nebo některého z vašich nejbližších atopický ekzém? Účinnou úlevu zajistí přípravek Vitella Ictamo, který může v rámci našeho testování vyzkoušet 30 našich testerek. Jste mezi vybranými?

Zbavit se ekzému je bohužel stále ještě nemožné. Při troše úsilí se však dá držet do určité míry pod kontrolou. Základem je odstranění alergenů z okolí atopika. Ekzém se zpravidla zhoršuje v prašném prostředí, v kontaktu se saponáty a jinými chemickými prostředky, v kontaktu se zvířaty či pyly rostlin. Na jaký alergen je člověk citlivý, zjistí odborník – alergolog či dermatolog.

Postižená místa je nutné neustále důsledně promazávat, nejlépe mastnými přípravky s obsahem kalcia a vitaminů A a E, které jsou k dostání v lékárnách. Doporučuje se také vyvarovat se používání parfemovaných sprchových gelů a mýdel a zaměřit se na mytí speciálními oleji do koupele či do sprchy. Pokud ekzém přejde do akutní fáze a objeví se mokvání a puchýřky, je na místě navštívit dermatologa, který zahájí vhodnou léčbu, v případě nutnosti i přípravky s obsahem kortikoidů.

Na postižená ložiska atopického ekzému se skvěle hodí hojivá a zklidňující pasta Vitella Ictamo. Ta byla vyvinuta ve spolupráci s dermatology.

Jak se používá? Naneste na podrážděná místa 3–4krát denně. Používejte po dobu 8–10 týdnů.

Informace pro testerky

  • Vitella Ictamo nenahrazuje základní promašťovací přípravky. Pasta slouží ke zklidnění podrážděných ložisek u atopického ekzému.
  • Při používání Vitella Ictamo používejte i nadále klasické promaštující přípravky, na které jste zvyklé. Optimálně je kůži promazávat promašťujícím přípravkem a poté s odstupem cca 30 minut nanést na postižená ložiska pastu Vitella Ictamo, to 3–4krát denně
  • Nedoporučuje se kombinovat ve stejném čase s přípravky obsahujícími kortikoidy.

Které testerky se mohou těšit na zklidňující pastu Vitella Ictamo?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak dlouho ony nebo jejich nejbližší s ekzémem bojují a kdy se u nich ekzém zhoršuje.

Balíček s pastou Vitella Ictamo už je na cestě k těmto testerkám: savoj, karliki, Sarrita a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat