Kterých 100 testerek vyzkouší Dr. Oetker Rýžovou kaši chia bez lepku

03.05.2018 | Zábava

Nová bezlepková rýžová kaše Dr. Oetker je jedinečným výrobkem, který splňuje všechny podmínky moderního stravování. Dr. Oetker Rýžová kaše Natural s chia semínky může být výbornou snídaní či svačinkou. Přesvědčit se o tom bude moci 100 našich testerek a jejich kamarádek. Putuje balíček s kašemi od Dr.Oetker i k vám?

Jednoporcové rýžové kaše Dr.Oetker jsou vyrobeny z velmi kvalitních  ingrediencí, podle originální receptury, s garantovanou bezlepkovou výrobou a zvýšenými laboratorními kontrolami.

Dr.Oetker Rýžová kaše Natural, Chia – jednoporcová bezlepková kaše bez éček a bez přidaného cukru. Obsahuje chia semínka, která jsou vynikajícím zdrojem bílkovin. Kaše je neochucená a můžete si ji tak ochutit podle vlastní fantazie nejlépe čerstvým ovocem, ale také ovocem kompotovaným nebo sušeným.

Příprava je velmi snadná: obsah sáčku vysypeme do misky, zalijeme 150 ml horké vody a promícháme. Za občasného promíchání necháme 10 minut odstát.

Energetická hodnota jedné porce je 210 kcal.

Které testerky se mohou těšit na Rýžovou kaši chia Dr.Oetker?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaké ovoce si na kaši dávají nejraději?.

Balíček rýžovou kaší Dr.Oetker už je na cestě k těmto testerkám: catine, ledo, Ivanda6 a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

17 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:52
190 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat