Kterých 40 testerek a jejich dětí vyzkouší 100% ovocné šťávy Ovocňák

22.05.2018 | Zábava

S českou značkou Ovocňák, která je synonymem kvalitních 100% ovocných pyré a moštů, se v našem testování nesetkáváme poprvé. Tentokrát budou moci naše testerky a jejich děti ochutnat v rámci testování 100% ovocné šťávy Jablko, Jablko-Jahoda a Jablko-Višeň. Jste mezi vybranými?

Ovocné šťávy jsou vyrobeny z toho nejkvalitnějšího ovoce a neobsahují přidaný cukr ani chemické konzervanty či aromata.

A které výrobky budou naše testerky a jejich ratolesti testovat?

100% ovocná šťáva Jablko

100% šťáva z ovoce, která je vyrobena z pečlivě vybraných plodů. Mošt je lisovaný za studena, aby se zachovalo co nejvíce z přírody. Je použita šetrná pasterace a nejsou přidány žádné další látky.

Látky, které najdete v jablku, jsou velmi různorodé a především cenné. Jablka obsahují vodu, vitaminy, minerální látky, stopové prvky a bioaktivní substance, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy.

100% ovocná šťáva Jablko-Jahoda

Mošt se skládá z 80 % jablečné a 20 % jahodové šťávy. Jahody jsou zdrojem řady důležitých vitaminů. V největší koncentraci v nich nalezneme vitamin C, který je mocným antioxidantem. Obsah vitaminu C je v jahodách srovnatelný s citrusovými plody.

Dále obsahují kyselinu listovou a betakaroten, základní kámen pro syntézu vitaminu A, dalšího antioxidantu. V menší míře se v jahodách nacházejí i některé vitaminy skupiny B a vitamin E.

100% ovocná šťáva Jablko-Višeň

Do jednoho 200ml balení tohoto moštu je zastudena vylisováno 320 g čerstvého ovoce. Je použita šetrná pasterace a jako v předchozích dvou případech nejsou přidány žádné další látky.

Višně obsahují velké množství jódu, dále mají 80 % vody, vitamin C, E a B, karoten, železo, hořčík, zinek, třísloviny.

Čím je plod višně tmavší, tím vyšší obsah cenných minerálů má. Jde hlavně o draslík, vápník, hořčík a fosfor a o stopové prvky jako železo, zinek a měď. Cenné jsou i ovocné kyseliny, které jsou obsaženy více ve višních než v třešních.

Které testerky se mohou těšit na 100% ovocné šťávy Ovocňák?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, na jaké ovoce se těší nejvíc.

Balíček s ovocnými šťávami Ovocňák už je na cestě k těmto testerkám: lazna, zanetie, Vmaky a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat