Matka na pokusy: O mých báječných dnech

24.06.2018 | Zábava

Jednou za čas se vyloupne den, který je jako korálek! To je bohužel ironie. Třeba, když zjistíte, že jediné klíště, které se zakouslo do vašeho dítěte bylo nakažené boreliózou. Náhodička! No, a když se konečně dobíráte ke konci třítýdenního balení antibiotik, zjistíte, že ledva se dostalo z nákazy boreliózou, plynule přešlo do mononukleózy. Říkám – báječný den!

Všechno ostatní je taky trochu na prd, ale už jsou to jen detaily, které vytváří mozaiku, jejíž celek vás má pravděpodobně nasměrovat rovnou do Bohnic. Kupříkladu nákup z Rohlíku má zpoždění. Ale co si budeme povídat, to není právě vzácný jev. Jenže lítej s nemocnými dětmi po obchodech. Raději si počkám. Hladová. Nervózní. Nas…Nasupená!

Hele! Tentokrát přivezli všechno! No, fakt! Vykládám nákup a vykládám to svému muži. Taky se diví, že nám zase omylem nedoručili tašku veganskeho jídla, jako posledně. No, možná bych mu měla konečně přiznat, že ta sojová majonéza nebyl omyl...

Nákup byl opravdu kompletní a v taškách jsem navíc nalezla balení menstruačních tamponů, které jsem vskutku neobjednala. Jiná by byla vděčná, ale já jsem se – vzhledem k „báječnému dni“ – hystericky rozkřikla jako nesnesitelná drama queen:„Proč mi to tam sakra dali?!? Manžel to zhodnotil jako zkušený muž, který již dlouho sdílí domácnost se ženou a jejími „báječnými dny“:„Že tys dělala objednávku po telefonu?"


Matka na pokusy

HanKa je reklamní textařka a máma dvou malých dcer.

Kdysi psala blog, nyní své postřehy ventiluje hlavně na svůj Facebook.

Nerada dělá z rodičovství vědu, ale co si budeme nalhávat – on to je svého druhu pokus.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat