Kterých 10 testerek vyzkouší rtěnku s živou květinou Kailijumei

21.08.2018 | Zábava

Světoznámé rtěnky s živou květinou a zlatými šupinami uvnitř jsou bezesporu jedním z největších kosmetických hitů tohoto roku! Rtěnku Kailijumei si zamilovaly ženy na celém východě od Japonska, přes Čínu až po fanynky v Koreji. Jak obstojí v rámci našeho testování? Těchto 10 testerek ji vyzkouší na vlastní kůži. Patříte mezi ně?

Průhledný gel rtěnky reaguje na teplotu a pH vašich rtů. Ačkoli rtěnka vypadá velmi jemně a křehce, vydrží až neuvěřitelně dlouho. Je voděodolná a nestírá se ani při jídle.

Při nanášení určitě oceníte, že je na pouzdru rtěnky malé zrcátko. Rtěnka Kailijumei navíc krásně voní a rty příjemně hydratuje.

Nanášejte na rty jemnými tahy kdykoliv podle potřeby. Rtěnka vaše rty během chvilky zabarví růžovým odstínem, který se může měnit v závislosti na teplotě vašeho těla.

Rtěnka Kailijumei je k dispozici ve 4 barvách květinek: fialová, růžová oranžová a červená.

Které testerky se mohou těšit na rtěnku Kailijumei?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak často a při jaké příležitosti rtěnku nosí.

Balíček s rtěnku Kailijumei už je na cestě k těmto testerkám: hajecek, miksmo, Martaa a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat