Kterých 30 testerek vyzkouší doplněk stravy HEMO PLUS + kyselina listová

09.04.2019 | Zábava

Železo patří k nejdůležitějším minerálům, které naše tělo potřebuje k celé řadě životně důležitých procesů. Spousta z nás však trpí jeho nedostatkem. Patříte k lidem, kteří mají dostatkem železa problémy? Pak právě pro vás bylo zrčeno naše testování doplňku stravy HEMO PLUS + kyselina listová. Jste mezi vybranými testerkami?

Každý den je nutné železo doplňovat. Pro dospělého člověka je stanovena referenční výživová hodnota na 14 mg/den, přičemž doporučení odborníků hovoří o 10 mg/den pro dospělé muže a 15 mg/den pro ženy.

Železo je možné částečně doplňovat z potravy, nicméně je nutné vybírat potraviny, z nichž je železo pro tělo dobře vstřebatelné. Obecně se doporučují potraviny živočišného původu, jako je vepřové a hovězí maso, hovězí játra, vejce, sýr ementál apod. Ve špenátu je obsaženo také poměrně dost železa, ale aby ho tělo dokázalo využít, je potřeba zajistit dostatečný přísun látek, které zlepšují vstřebávání železa z potravy: vitamin C, kyselina citronová, kyselina jablečná, kyselina vinná, kvašené výrobky – např. kyselé zelí nebo kefír.

Vyvážená strava a celkově správně nastavené složení jídelníčku je velice důležité, nicméně se doporučuje zvláště těhotným a silně menstruujícím ženám, případně i častým dárcům krve, doplňovat železo i formou doplňků stravy.

Společnost TEREZIA COMPANY nabízí produkt HEMO PLUS + kyselina listová + vitamin C + železo. Obsahuje přírodní složky bohaté na bioflavonoidy (červenou řepu, ostružiny a révu vinnou) a je pro silnější účinek obohaceno o sušenou hlívou a rakytník. Díky obsahu vitaminů B2, B6, B9 a B12 přispívá HEMO PLUS k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu a pro vysoký obsah železa také k optimálnímu přenosu kyslíku v krvi.

HEMO PLUS tak představuje jedinečný doplněk stravy pro těhotné ženy, dárce krve, ženy v reprodukčním věku a osoby s nepravidelným stravováním.

Které testerky se mohou těšit na HEMO PLUS + kyselina listová?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak se u nich nedostatek železa projevuje a proč právě ony by měly zmíněný doplněk stravy testovat.

Balíček s doplňkem stravy HEMO PLUS už je na cestě k těmto testerkám: chlupovar, sofie, palicka.palicata a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat